Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 24 november 2017

Framtidsutsikter

En månad kvar till Julafton och då försvann plötsligt det där vita som bäddade in Getingstorp häromdagen. Än viktigare, om sju månader är det Midsommar. Det kallar jag goda framtidsutsikter. Det känns riktigt bra.
Så här får det gärna se ut den närmaste månaden.

8 kommentarer:

 1. Det finns hopp även i år med andra ord:-) Å du glömde en liten sak - den 24 december är vi två dagar "inne" på ljusare tider också:-)

  PS. Å inte saknar jag snön inte... Men jag är väl medveten om att den kommer tillbaka några gånger den här vintern. Men just nu njuter jag av barmark:-) DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns helt rätt att njuta av barmark och ljusare tider. Dessutom, allt närmare fotbolls-VM kommer vi.

   Radera
 2. Men vad helt underbart att tänka på Midsommar när det snart är Jul! Visst är det goda framtidsutsikter, om något! Jag blir så glad över att bloggpausen, om än den inte är över, så blev det iallafall ett inlägg och i en positiv anda. Håller med när det gäller din bild, så får det gärna se ut hela långa vintern. Snö må lysa upp men för min del föredrar jag barmark tillsammans en och annan solglimt :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad gör man inte för att se ljuset i tunneln.

   Radera
 3. Jul och midsommar i samma inlägg.
  Det fick du ihop bra och fick mig att le!
  Önskar dej en skön helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk så lite som behövs för att locka fram ett leende.
   En skön helg till dig oxå!

   Radera
 4. Jul och midsommar får mig att minnas en berättelse. Min lillebror och hans gäng fick för sig att vända på firandet av de två aftnarna, dvs midsommarafton på julafton och vise versa... Om de kommer att göra om det? Nej aldrig sa han bestämt! Maten var ingen höjdare för respektive dag och tomten på midsommaraftonen i lag med julklappar vart heller ingen höjdare...

  www.nacka144.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är minsann en kreativ lillebror du har.

   Radera