Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 26 november 2017

Jag ser vad jag vill se

Att jag är torsk på vårt älskade Getingstorp vet du som brukar titta in här på min blogg. Den här känslan har vuxit sig än starkare på senare tid när tankarna på en flytt härifrån ska hanteras. Jag kan inte se mig mätt på någonting och jag ser t o m det som inte syns när jag blickar ut.
Här ser jag tre grönskande björkar.

Här ser jag blommande löjtnantshjärta,  lavendel 
och kaprifol.

8 kommentarer:

 1. Tycker både tankar och fantasi är ett utmärkt sätt att använda då man vill se det man helst vill se även om det i verkligheten för tillfället ser annorlunda ut. Bilderna du visar är i mina ögon väldigt fina med ett härligt ljus som bevis på att solen tittat fram. Det blir väl iallafall en vår och sommar till på Getingstorp innan ni flyttar till ett nytt boende. Ett boende som med all säkerhet kommer att bli lika trivsamt som det ni har nu och vem vet, kanske till och med ännu bättre :-D
  Önskar en fortsatt trevlig helg från Malta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det kommer nog att hopas både tankar och fantasier framöver. Sedan får vi se vad det slutligt stöps ihop till. Lika trivsamt eller bättre, är det verkligen möjligt? Ha de gott och njut av blommorna på terrassen!

   Radera
 2. En förträfflig utsikt och vackra nyanser :) Ja hur handskas man med sådant... Jag hoppas ni finner lösningen och att det orkas tas på rätt sätt. Saker och ting ni byggt upp finns säkerligen kvar i era hjärtan... Sköt om Er :)

  www.nacka144.se

  SvaraRadera
 3. Tack! Ja, hur gör man? Vi gör i alla fall vårt bästa och drar åt samma håll. Då brukar det bli bra till slut.

  SvaraRadera
 4. Man ser absolut det an VILL se. Sådana vyer har ju etsat sig fast på näthinnan. Å då du har dokumenterat ert älskade Getingstorp under alla år ni bott där, så kommer dessa minnen ju vara kvar för evigt, och/eller när du väljer att framkalla dom.
  Första bilden är helt underbar och en raritet under november månad. Å jordkällaren är faktiskt riktigt vacker även utan blommmor. Win-win liksom:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ser man det man vill se. Inte minst DU som ser så mycket som vi vanliga dödliga inte ser.

   Radera
 5. Ni går verkligen genom en tuff process just nu. När alla pusselbitar så småningom faller på plats, kommer ni att se tillbaka med glädje och med tillförsikt på framtiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att du har rätt. Vi väljer oxå att se framtiden an med tillförsikt. Nåt bra ska definitivt komma ut ur detta.

   Radera