Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 4 november 2017

Åter till vardagen

Lite märklig rubrik  kan tyckas då det är helgdag idag. Rubriken syftar på att Erik och Alice nu åkt hem efter några lovdagar på landet och allt har återgått till vardagen här på Getingstorp.

Alice och Erik trivs allra bäst i var sin fåtölj
i Sinnesrorummet.

Mattan i Sinnesrorummet blev en utmärkt
tummelplats när Liv kom på besök.
När pappa Marcus och mamma Maria kom och hämtade barnen så bjöds dom på kakan på bild här nedan som Erik och Alice hjälpt farmor att baka.
Saftig morotskaka med 
citronfrosting.


10 kommentarer:

 1. Härliga bilder på barnbarnen. Å liv har ju blivit sååååååå stor. Den söta tjejen verkar vara den gladaste "lilla saken" i hela världen. Hon skrattar ju jämt. Underbart att se:-)

  Sedan är det så kul att se att Alice är perfekt "bloggdresserad", medan Erik är mera tveksam. Har sett det förut hos några andra bloggare som visar foton på barnbarnen att killar ofta är blygare än tjejer. Undrar vad det beror på;-)

  SvaraRadera
 2. Liv är den gladaste unge jag sett.
  Ja, vi killar är nog lite blygare. Jag känner igen mig själv.

  SvaraRadera
 3. Vilka minnesbilder!!! Verkligen :) Vilket rum!!! Alla de tre verkar stortrivas där ju :) Filt, telefon och leksak, vad kan bli bättre? Jag hade tänkt fråga vilken tid morotskakan serveras ;)

  www.nacka144.se

  SvaraRadera
 4. I Sinnesrorummet, som vi kallar det, trivs de flesta. Det är så härligt med gamla rejäla golvplankor och till viss del blottade timmerväggar.
  Vilken tid???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja om jag hinner dit ;)

   Radera
  2. Sorry, den här gången hann du inte, men du har ju receptet.

   Radera
 5. Härliga bilder! Det är lätt att förstå att barnen trivs hos er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att se att dom trivs gör att jag njuter.

   Radera
 6. Åhh.. vad mysigt det ser ut!! Liv är för go och får säkerligen alla i sin närhet att smälta, bara att se henne på bild är tillräckligt för att känna glädje. Alice och Erik icke att förglömma som också är som små guldkorn i tillvaron vid varje besök. Sen älskar verkligen hur ni namngett "Sinnesrorummet", så perfekt passande för samvaro i harmoni eller ensam med sig själv, sina tankar eller kanske en bok. Åter till vardagen... Kakan ser väldigt smarrig ut :-D

  SvaraRadera
 7. Visst är "sinnesro" ett härligt ord. Det rymmer så mycket av det bästa i tillvaron. Barnbarnen, dom är ju bara underbara.

  SvaraRadera