Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 21 januari 2018

En alldeles speciell dag

En alldeles underbar morgon på Getingstorp.
När jag vaknade i morse låg det spänning i luften. Hur hade natten varit tro och hur skulle morgonen te sig? Vadan dessa funderingar. Jo, Liv har på egen hand övernattat hos oss för första gången. Hur det gått? Alldeles utmärkt, hon har sovit hela natten och vaknade 08.30 i morse. Sedan åt vi frukost tillsammans innan det blev ett Bumbobad med mormor. Därefter var det dags för en liten sovstund som hon avnjuter just nu.
Frukosten intagen och en härlig dag stundar.

Några hjälpmedel behöver morfar när
mormor är ute med Osborne och
hämtar morgontidningen.

16 kommentarer:

 1. Ja, det är allt lite spännande första gången och artig är hon också som låter värdfolket få en sovmorgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem vet, kanske tänkte hon så.

   Radera
 2. Den tjejen är verkligen helt underbar! Inte bara att hon är hur söt som helst, hon verkar vara totalt harmonisk också. Att sova hela natten till klockan 08:30 är ju nästan för bra för att vara sant. Grattis:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog är hon underbar allt och att hon är trygg och harmonisk värdesätter vi extra högt då trygghet och harmoni är ord som väger extra tungt på Getingstorp.

   Radera
 3. Men vilken premiär! Och klart att hon sussar gott hos er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan väl inte bli bättre. Och snart sussar hon gott här igen hoppas jag.

   Radera
 4. Känner klart att hon är i trygga händer!

  SvaraRadera
 5. Premiär för lilla Liv hos er. Den första av många nätter hos er. Tänk så trygg hon är hos er. Sova hela långa natten! Vilket litet charmtroll

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din första kommentar gick fram. Det är härligt att känna att Liv är så trygg hos oss. Idag fick vi rapport från mamma Sara att första tanden tittat fram.

   Radera
 6. Förstår att det kändes en smula spännande och vilken härlig premiär det blev. Fina Liv kommer säkert att vilja sova över hos er på trygga Getingstorp flera gånger.

  Tycker det känns så mycket bättre nu när ni bestämt er för att bo kvar och inledningen här, så postiv med en riktigt vacker morgonbild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi vill gärna låna Liv för flera övernattningar.
   Det är definitivt en lättnad att ha jagat bort flyttankarna

   Radera
 7. Så mysigt! och helt säkert lär det bli fler tillfällen för er att ha denna gosetjej. Så himla härligt för såväl er som för föräldrarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan väl kallas en riktig vinn-vinn-situation.

   Radera
 8. Jo en vet hur det käns! Vilka ögonblick för värdfolket! Jag tippar på att hon kände harmonin hos er. På fredag hämtar vi Lillplutten från fritiis för en helg här :)

  SvaraRadera
 9. Visst är det en härlig känsla att få rå om dom små ibland. Jag hoppas och tror att harmonin på Getingstorp smittar av sig på Liv oxå. Ha de så gott med Lillplutten i helgen!

  SvaraRadera