Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 6 mars 2018

Ett spännande möte

Det är en intressant dag för Statsminister Stefan Löfven när han idag ska möta USA:s ombytlige president DJT ( en passande förkortning).  Jag undrar om T kommer att ta upp något av sina uttalanden om vad som händer i Sverige
Ett tungt ok vilar på Löfvens axlar då han är den förste EU-ledare som träffar T efter hans utspel om införande av kraftiga importtullar på stål och aluminium.
Aktiespararna i Växjös foto.
Inte ens ett sånt här välkomnande torde vara uteslutet. Suck!

8 kommentarer:

 1. Jag har nog inte ännu fattat att den där gapande, twittrande och vetenskapsförnekande "guben" faktiskt är USA´s president. Om det inte vore för hans stora makt kunde man ju skratta åt eländet men skrattet fastnar i halsen när man tänker på vad han kan ställa till med - och nu har han bestämt sig för att kandidera en period till !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och härnäst siktar han på livstid. Hemska tanke.

   Radera
 2. Ska Löfven träffa Trump!! Det hade jag ingen aning om men det kan säkerligen bli ett väldigt spännande möte! Tur att man har bloggvänner så att man hänger med i vad som händer utanför ens egna gränser ;-) Träffande val av bild!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bloggvänner är till mycken nytta och glädje. Det blev visst mera städat än vad bilden visar.

   Radera
 3. Det är bara att hålla tummarna så inget går alltför snett, vilket inte skulle förvåna mig!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev visst ett rätt städat möte och T valde ju denna gång att lovprisa Sverige, det land som han inte sällan fördömt på grumliga grunder.

   Radera
 4. Ja, suck! Är inte så insatt (som vanligt), men DJT är ju så långt ifrån en vanlig president man kan komma. Dessutom överskuggas ju tullfrågan av dagens utveckling mellan Nord- och Sydkorea, så... Oviss utgång skulle jag säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland får man nypa sig i armen inför det faktum att han faktiskt är president. Utvecklingen på Koreahalvön. Ja, vad händer där. Världspolitiken är inte lätt att förstå sig på, än mindre att förutse.

   Radera