Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 2 mars 2018

Liv på besök


Igår hälsade Liv på hos oss under tiden mamma Sara uträttade några ärenden. Som alltid så  händer det mycket med Liv mellan tillfällena vi ses. Nu kunde jag t ex se den tand där nere som varit på gång en tid och däruppe är 4 små tansebissingar på gång.
När vi ätit frukost är det dags för lek.
Juste morfar att du skaffat lite nytt att läsa.
Ett nytt gosedjur är heller aldrig fel.
Den här verkar oxå kul.
Där Liv är , där är förstås oxå Sigge och Osborne.


12 kommentarer:

 1. Hon växer fort den lilla godingen och det blir bara bättre och bättre, trevligare och trevligare för mormor och morfar! :)

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder på livfulla Liv! Växer så det knakar sötnosen vilket ni väl lägger märke till som inte ser henne varje dag. Fanny växer också men jag ser ingen skillnad mot när vi hämtade henne i slutet av oktober. Fast ställer vi henne på vågen så skiljer det en hel del, haha, nu är hon nästa 11 kilo tung!
  Njut av stunderna med lilla Liv och att Våren sakta men säkert inom kort kommer att ge sig tillkänna.

  SvaraRadera
 3. Liv och Fanny, riktiga charmtroll som båda stormat in i våra liv och sprider glädje. Vi njuter av varje stund vi får med Liv. Förhoppningsvis kan vi snart vara ute och njuta av vårsolen tillsammans.

  SvaraRadera
 4. Tycker tröjan som Liv har på sig säger precis allt "I'm so cute", för det är precis vad hon är. Helt suveräna bilder på den härliga tjejen med sina bedårande ögon. Gillar bilden där hon försöker klura ut hur hon ska "hantera" huset bäst:-)

  SvaraRadera
 5. Så klart att du noterar texten på tröjan. Visst är hon en riktig söting.

  SvaraRadera
 6. Oh, du världen, så go hon är! Förstår att ni njuter av hennes sällskap!
  Önskar dej en fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Visst är hon en sötchock.

   Radera
 7. Är det första tanden? Bra att det dröjer, hon ska ha dem länge! Och färre tänder att slå ut när hon lär sig gå! :) Jag tror sonen var kring 9 mån när han fick sin första och då hade de andra ungarna i föräldragruppen börjat för länge sedan och man jämför ju hela tiden. undrar och oroar sig.

  SvaraRadera
 8. Ja, det ska visst vara den första. Liv är min första erfarenhet av riktigt små barn så jag har inget att jämföra med. Härligt är det att följa allt som händer.

  SvaraRadera
 9. Ja har står det lycka mellan raderna! Sigge och Osborne ser också ut att vara uppassare... Lilla Liv får nog inte slå sig :)

  www.nacka144.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du hat så rätt, visst står det lycka mellan raderna.

   Radera