Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 1 maj 2018

Finbesök

Igår hade vi finbesök igen då Liv kom förbi med mamma Sara och pappa Per. Alltid lika fascinerande att se så mycket som hänt sedan vi senast träffades.
Hej Morfar! Det var länge sedan senast.

Spännande, vad finns i dessa lådor tro?

Igår bjöd Mormor på räkmackor. Gott!

 Trappremiär, med mamma Sara
för säkerhets skull.

10 kommentarer:

 1. Ahhh ... den där härliga åldern när allt är ett stöd eller något att greppa när man ska ställa sig upp även om det egentligen inte alls var tänkt som det. Allt i huset flyttar liksom "en våning upp" då. :)

  Mmmm ... räkmackor!

  SvaraRadera
 2. Du beskriver det så bra, jag kunde inte sagt det bättre själv.

  SvaraRadera
 3. Liv blir bara sötare och sötare. Ja, större och större också. Det är i den åldern som de flesta upptäcktsfärder sker. Då gäller det att ha stenkoll på såväl utflykter uppför trappan som saker och ting som finns inom räckvidd;-)
  Suveräna bilder!

  SvaraRadera
 4. De växer fort de små, hon är verkligen en söt liten dam på upptäcksfärd! Å mums med räksmörgås!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en härlig resa att få vara med på. Och du som får vara den som tar emot och vinkar av vid "avresestationen". En helt avgörande insats, men en inte alltid bekymmersfri avgång har jag förstått. Liv hade bråttom iväg så det var oroligt för mig att bara följa det på avstånd. Men, tack och lov gick allt bra.
   Räksmörgås är mums nån gång ibland. Enkelt, men ändå lite festligt.

   Radera
 5. Det är otroligt så fort dom där små börjar upptäcka världen på "egen hand" Tur att det finns säkerhetsvakter i närheten så inget händer....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både D och jag har jobbat som säkerhetschefer i viktiga sammanhang, men det här känns definitivt som vårt hittills viktigaste säkerhetsuppdrag.

   Radera
 6. Liv helt full av liv!!! Vilken glädjespridare!!! Räkmaclor vilket mumma!

  SvaraRadera