Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 6 maj 2018

Äntligen!

Äntligen är våren här på riktigt, runt 20 grader och strålande sol. Då är det förstås trädgården som gäller för hela familjen. Vi njuter alla på vårt sätt av vad vi kan företa oss i dessa dagar.
Dags att testa elmoppen efter årsservicen.
D plockar fram lite av varje ur förråden.
Här är mycket på gång, om än i mindre omfattning
 än tidigare år.
Osborne t v tuggar på sitt ben, Sigge t h rullar sig 
i kantnepetan.

Vattentunnorna är redan fyllda.


4 kommentarer:

 1. Härligt att Sigge njuter av kattmyntan! :) Minns inte om jag berättat det men hos mina föräldrar var de alltid platta för katterna rullade sig frenetiskt i dem, de är ju som en drog för katter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är först i år som Sigge börjat rulla sig så dom kanske blir platta med tiden.
   Rätt skönt att ha så oskyldiga "droger" att njuta av.

   Radera
 2. Ja verkligen - äntligen. Skrev samma sak på min blogg idag. Så jag tror att ni hade till och med premiär för er middag i växthuset ikväll. Hoppas jag har rätt:-)
  Kantnepeta visste jag inte vad det var. Googlade och såg att det var någon slags planta som ser ut som ljung fast är blå. Snart ni kanske har en blå Sigge;-)

  SvaraRadera
 3. Växthuspremiären får vänta ytterligare en tid. Som du ser i dagens inlägg så är Sigge sig lik så nån blå katt blir han inte.

  SvaraRadera