Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 7 maj 2018

Helggodis

Våra måltider, särskilt fredag - söndag, försöker vi på olika sätt göra till höjdpunkter. Det underlättas förstås av alla läckerheter D bjuder på.
I fredags bjöd D på dessa läckra smörrebröd .
Glasverandan har blivit vår nya favoritmåltidsplats.

Söndag är ofta dagen för "veckans fisk" .
Igår 
Torskpiccata.
Sigge och Osborne är så klart med.
2 kommentarer:

 1. Hahaha! Nej jag ser att Sigge inte är blå -än;-) Smörrebröden är helt underbara att se på och ta en tugga av faktiskt. Älskar nämligen smörrebröd:-)
  Å bilden på den inte blåa Sigge och Ozzy med tassen på kudden är en höjdare:-)

  PS. Nu väntar jag bara på middagspremiären i växthuset, även om verandan är ett perfekt alternativ. Närmare köket också. För med åldern blir man ju aningen latare också. Åtminstone jag;-) DS.

  SvaraRadera
 2. Visst är bilden på Sigge och Osborne härlig att se. Dom kan konsten att njuta av stunden.

  Växthuspremiären kommer vad det lider. Jag vet inte om man blir latare med åldern. Begränsningarna bara kommer vare sig jag vill eller inte. Det gäller att försöka vara anpassningsbar och ta vara på de tillfällen och möjligheter som ändå ges.

  PS Örebro-Hammarby på söndag. Vem hade trott att det skulle vara ett toppmöte mellan två obesegrade lag efter sju omgångar.

  SvaraRadera