Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 25 maj 2018

Säsongstart

Nu har D  startat önskebrunnen för säsongen så nu porlar det så där bedövande stillsamt på hennes agora. Jag hoppas att hon denna sommar kommer att få möjlighet till många vilsamma stunder där.
D:s agora med önskebrunn och Nordens olivträd.

Här kan jag sitta på elmoppen, lyssna till det 
porlande vattnet och drömma.
"Olivträdet" trivs utmärkt på D:s agora.


Några krukor har D oxå ordnat. I lådorna vid
gäststugan växer jordgubbar och Emmas ruccola.

Det vackra fönstret på trädgårdsförrådet har skrapats, 
kittats och målats om. Gamla vackra ting är 
viktiga att underhålla.

4 kommentarer:

 1. Vad härligt att se! Och jag blir ju lite extra glad över att se att solen lyser även där på min ruccola. Kul, den måste ha fallit er i smaken. Tog D nya frön eller är det samma påse som jag sände dig?

  SvaraRadera
 2. Kul att du får se att din frösändning tas väl till vara här på Getingstorp. D har tagit nya frön.

  SvaraRadera
 3. Så kul att det inte bara är D utan även du som kan njuta av det porlande vattnet i agoran. Finns det nåt mera rogivande än porlande vatten? Nej, tror inte det.
  Helt underbart att se att Emmas ruccola lever vidare och frodas tre tusen kilometer norröver på Getingstorp. Sånt blir jag så glad över. Alltså att blogglandia sträcker sig över gränser på det suveräna sättet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blogglandia är i sanning gränsöverskridande. Jag fick idag ett mail från bloggkompisar i Portugal som i och för sig slutat blogga men ändå håller kontakten trots att vi aldrig träffats irl. Sånt är fascinerande.

   Radera