Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 7 juni 2018

Majminnen

I maj blev det många härliga utemåltider under varma kvällar. Kvällar som ibland hann övergå i natt. Det gäller att ta vara på tillfällena för vem vet vad resten av sommaren har att bjuda.

En läcker pastarätt på D:s agora en majkväll.En kväll som blev sen.

Med levande ljus.

Och ett upptänt hus.

2 kommentarer:

 1. Ja, den här maj månaden 2018 lär vi nog minnas lång tid framöver. Början på juni var ju inte så tokig heller om man säger så. Helt underbara och väldigt stämningsfulla bilder. Love them:-)

  PS. Uppladdningen mellan Sverige-Kroatien var helt okej, speciellt andra halvlek. Asllani var helt suverän och jag har ju alltid varit svag för Stina Blackstenius. Vilken tjej! Förresten åkte Sveriges herrar också ut mot Brasilien i ett av mina två tips. Tippade som vanligt åt min svengelska man också som ju är totalt ointresserad av fotboll. Skickade in tipsen till Carola igår, men jag undrar ändå om jag inte "överreklamerade" Tyskland och Brasilien. Men det är ju tjusningen att bli överraskad;-) DS.

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillar bilderna. Det blir säkert några junikvällar på uteserveringarna oxå.

  Asslani står i särklass. Blackstenius är en riktig striker, men katastrofalt så många solklara chanser hon bränner. Sitter det i huvet eller? Sofia Jakobsson är oxå värd ett omnämnande tycker jag.
  Skrev du EM-tips + namn på din tipsinbetalning till Carola? Nej, trodde väl det, du skrev säkert VM-tips.

  SvaraRadera