Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.
lördag 6 oktober 2018
Välsmakande fredagsmiddag
Med räkor som bas brukar D alltid kunna sno ihop en god måltid. Har jag dessutom, som igår, lyckats hitta ett passande recept så underlättar detta förstås.
Nu är jag ju allergisk mot räkor MEN jag har ätit en liknade rätt i Spanien för många år sedan INNAN jag blev allergisk. Och där "simmade" räkorna i olivolja som hettats upp rejält. Otroligt gott, speciellt då man kunde doppa brödet i olivoljan. Dregel, dregel:-)
Lät himla gott! Och mer sås! Älskar sås!
SvaraRadera(Just nu ser jag Tramse knata runt i köket, checkar läget. Han vill nog ha något att äta på.)
Absolut mera sås så att vi har nåt att doppa brödet i.
Radera(Katter är rätt subtila i sitt sätt att påkalla uppmärksamhet.)
Nu är jag ju allergisk mot räkor MEN jag har ätit en liknade rätt i Spanien för många år sedan INNAN jag blev allergisk. Och där "simmade" räkorna i olivolja som hettats upp rejält. Otroligt gott, speciellt då man kunde doppa brödet i olivoljan. Dregel, dregel:-)
SvaraRaderaSå tråkigt att inte kunna äta räkor. Det där bröddoppet får vi ta nästa gång vi äter denna rätt.
RaderaÄlskar räkor i alla dess former och prosecco är inte dum det heller!
SvaraRaderaHa en skön söndag!
Vi är nog många som vurmar för såväl räkor som prosecco. En skön söndag till dig oxå!
Radera