Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 9 november 2018

Sparlåga

Det grådaskiga dimvädret har lagt sig som en våt filt över Sverige. En adekvat beskrivning av den senaste veckan. November gör just nu allt för att förtjäna sitt rykte som den verkliga gråmånaden. Möjligen är det därför mitt bloggande  går på sparlåga. Att dagligen befinna sig i en nyans av grått är inte särskilt inspirationsgivande.
Den ena dagen är den andra lik.

8 kommentarer:

 1. Fast om jag ser på ditt foto kan jag ändå njuta! Otroligt vackert. Lite magiskt för mig att se, vad gömmer sig där i dimman? Jag vet att jag kan se dina tidigare foton och få svaret men det är inte lika roligt.

  SvaraRadera
 2. jag kan oxå njuta. Av fotot, men när jag öppnar fönstret och tittar ut så känns det vare sig njutbart eller spännande. Men, så vet jag oxå vad som döljer sig där i dimman.

  SvaraRadera
 3. Tycker precis som Emma att din bild inte bara är otroligt bra utan den är aningen mystisk också. Samtidigt förstår jag precis vad du menar. För mig är det ju en "exotisk" ny utsikt, men om jag skulle få titta på den fem dagar i rad, skulle jag nog inte heller tycka att den är inspirerande längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att du förstår vad jag menar.

   Radera
 4. JA, man kan absolut hålla med om att november är en grå månad, idag var det gråare än nånsin känns det som! Det gäller att bita ihop och se fram emot ljusare tider, snart kommer advent och lite mer ljus i stugorna...
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, vi biter ihop i väntan på ljusare tider.

   Radera
 5. Bilden är i alla fall vacker, men förstår att det inte är roligt att ha det så varje dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som väl är så har dimman lättat idag.

   Radera