Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 21 juni 2019

Glad Midsommar!

D har med nyplockade blommor skapat
midsommartstämning vid min datorplats.
En riktigt skön Midsommar önskar jag er alla där ute. I år firar D och jag en stillsam Midsommar  med Sigge och Osborne här hemma på Getingstorp.

4 kommentarer:

  1. Inget fel alls med en stillsam Midsommar, tvärtom. Tänker på vår ålder, vilket kanske låter trist. Men allt har ju sin tid som jag brukar säga. Vi har också firat en stillsam Midsommar, om man bortser från mina vrål under matchen England-Rumänien i U21-VM. Ogillar ju Chris Härenstam intensivt. Men han konstaterade att det var "en galen match". Och det var den verkligen. Stjärnspäckade England får åka hem - ooooops. Aningen otippat skulle jag säga. Har inte följt U-21 då turneringen ofta kolliderade med dam-VM. Men där var det ju ingen match idag så...

    Önskar dig och D en fortsatt glad midsommarhelg!

    SvaraRadera
  2. Rumänien verkar ha nåt stort på gång. Jag såg inte gårdasgsmatchen, men delar av deras match mot Kroatien och dom imponerade även där.

    Tack, en fortsatt glad midsommarhelg till er oxå!

    SvaraRadera
  3. Vi hade också en lugn midsommar, det är bra det med!

    SvaraRadera