Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 15 oktober 2019

Återblick - omgivningar

Att jag tycker att Getingstorp är vackert har knappast undgått dig som är en trogen besökare på min blogg. Som du ser här nedan så går omgivningarna heller inte av för hackor.
 Den här veckan i fjol var skyarna betydligt vänligare
än denna veckas grådask.

6 kommentarer:

 1. Visst är det intressant att se hur det var exakt för ett år sedan! Min fotoapp i mobilen brukar ibland tycka att jag sa se foton från ett år sedan. Oftast tycker inte jag det för det plingar till vid fel tillfälle men ibland kan det ju vara lite kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåt sånt där avancerat som en fotoapp i mobilen ligger utanför min horisont, men visst är det kul att blicka tillbaka ibland.

   Radera
 2. Vilken vacker bild! Det grå ligger i år som ett täcke över Sverige!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en viss skillnad på grått och blått. Jag föredrar tveklöst det senare.

   Radera
 3. Två inlägg i följd! Nu blir jag riktigt imponerad. Å vilken bild du har tagit! Ett vykort! Så himla vackert, och då är jag inte ens ett fan av hösten. Fjolårets sommar och höst var du det bästa jag upplevt någonsin. I söndags var det riktigt fint, men igår och idag ligger höstdepressionen på lut kan jag säga.

  PS. Bara att ladda upp och hoppas på Sverige ikväll. Ramos är ju inte med, så ett liiiiiitet hopp finns. Såg du Bulgarien-England igår? Efter förlusten mot Tjeckien har England verkligen ryckt upp sig. Det var en av de bättre matcherna jag sett laget spela. Okej, Bulgarien var bedrövligt, men ändå. DS.

  SvaraRadera
 4. Du ser, Gubben kan än.

  PS Jag laddar oxå inför kvällens match. Visst finns det hopp. Marcus Berg kanske vaknar till liv eller ska vi tro att Isak hoppar in och avgör.
  Jo då, jag såg Bulgarien- England där de senare var lysande. Vilket anfallsspel, bollen gick ju som på ett snöre. Bulgarien däremot pinsamt usla, liksom publiken.

  SvaraRadera