Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 14 oktober 2019

Återblick - familjen


våra planer nu är att flytta från Getingstorp under nästa år så blir det ofelbart så att jag sitter och blickar tillbaka på hur underbart vårt liv här har varit. Visst ska D och jag njuta av den tid vi har kvar här, men varför inte oxå njuta av vad som varit. Ett bra sätt för mig att mitt i vemodet ändå försöka fokusera på det positiva och oxå hålla bloggen vid liv. Med detta sagt vet du nu att det kommer att bli en hel del återblickar i mina kommande inlägg.
Idag för ett år sedan var Liv på besök och
grattade Mormor. 


Kusin Alice grattade Farmor.

5 kommentarer:

 1. Tillbakablickar är trevligt det med! Det är då man ser mur mycket man varit med om också.

  SvaraRadera
 2. Då jag följt dig rätt länge nu så ser jag mycket fram emot dina återblickar. Jättekul att ta en bloggpromenad på "Memory Lane", både för dig och för oss läsare.

  Det är speciellt roligt att se Livs utveckling. Å Alice har ju blivit stor hon också, eller ska jag säga större. Hur gamla är Alice och hennes bror?

  Stort GRATTIS till D i efterskott!

  PS. Antar att du har massvis med bildmaterial till återblickarna. Så då kan du ju göra relativt regelbundna inägg igen;-) DS.

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillar greppet.
  Alice är 11 och Erik 13.
  D blir firas i efterskott även denna gång, till helgen kommer barn och barnbarn på ostprovning. Åtminstone för oss vuxna. Barnbarnen hoppar nog gärna ostarna till förmån för nåt annat gott.
  PS Jo då, det kommer nog en del inlägg på återblickstemat nu.

  SvaraRadera
 4. Härligt! Återblickar på bra saker gör att man blir varm om hjärtat! Så underbart med nostalgi!

  SvaraRadera