Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 2 mars 2020

Minnen 1

När vi nu planerar för att flytta från vårt älskade Getingstorp så är det viktigt att inte fastna i sorg och saknad över detta utan att fram för allt minnas de många underbara dagar, stunder och ögonblick vi haft under de 12 år vi bott här. På bilderna här nedan från mars 2016 ser du exempel på kära minnen som vi bär med oss.
Sigge 5 år, Nelson 8 år och 
Osborne 5 mån. väntar på 
att få gå ut med matte. 




Kvällsunderhållning: Osborne har 
snott Nelsons ben. Sigge  nöjer 
sig med att notera skeendet och 
Nelson  låter lillebror hållas.

8 kommentarer:

  1. Visst är det viktigt att inte fastna i sorg och saknad men man måste också låta sorgen och saknaden få finnas. Du har inte berättat så mycket om det, när flytten sker, hur/var ni ska bo ...

    Bilderna är underbara, Sigge sitter alltid med blick över läget!

    SvaraRadera
  2. Sorgen och saknaden tar plats vare sig jag vill eller inte, men den får inte dominera. Vad gäller flytten så är inte allt klart ännu, men så är det oxå mycket som ska falla på plats och vi sitter ju inte själva på alla beslut. Hittills så har dock allt gått enligt plan.

    SvaraRadera
  3. Nu har jag ju följt dig i många år, så jag minns Nelson, Sigge och Ozzy. Härliga minnen. Men Sigge och Ozzy får väl flytta med er eller!? Å du, tänk på alla fina bilder (läs: minnen) som du tagit från era ljuvliga måltider i växthuset, för att inte tala om kvällssittningarna under äppelträdet. Tänk så många fina minnen som du/ni kan ta med er och börjar nytt. Å om jag har lärt känna er rätt, så är jag övertygad om att er nya bostad också kommer vara når utöver det vanliga.
    Jättekul med ett livstecken från dig:-)

    SvaraRadera
  4. Ja, du har lärt känna våra fyrfota vänner genom åren, Igår var det tre år sedan Nelson lämnade jordelivet. Det är klart att Sigge och Osborne flyttar med, familjen håller ju ihop.
    Du har så rätt om alla bilder, dom blir än mera ovärderliga när vi flyttat. D och jag kommer säkert att sitta och gotta oss åt allt underbart vi upplevt under vår tid på Getingstorp.
    Framtida boende blir säkert nåt utöver det vanliga. Hur, det får tiden utvisa. Vi är inte riktigt där ännu.

    SvaraRadera
  5. Fina minnen ska man vårda ömt och jag är övertygad om att ni gör det på allra bästa sätt!
    Det är alltid svårt att bryta upp från en älskad plats, men det brukar gå mycket bättre än man nånsin tror!
    Ha det gott och lycka till med vidare planering!

    SvaraRadera
  6. Tack! I såna här stunder ter sig de fina minnena som allra mest värdefulla. Jag tar dig på orden och hoppas att allt blir bra.
    Ha de gott!

    SvaraRadera
  7. Den översta bilden är superfin där de sitter på rad! Viktigt att bevara alla fina minnen, och ni har ju mycket i form av text och bild, i och med bloggarkivet! Kramar från oss

    SvaraRadera
  8. Bloggarkivet är en outsinlig källa till glädje. Kramar och Allt gott till er !

    SvaraRadera