Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 2 februari 2020

Mitt i vintern


En märklig men icke desto mindre härlig känsla att få vakna till dessa utsikter den 2 februari.


              14 kommentarer:

 1. Ja verkligen! Vilken konstig vinter ni har haft hittills. Är gräsmattan full med mossa? Det brukar ju bli så under dessa varmare vintrar. Gräset växer inte men mossan gör det.

  Roligt med ett livstecken ifrån dig!

  SvaraRadera
 2. Roligt att du tittar in. Gräsmattan är full av lite av varje , varav mycket är okänt. Ur led är tiden.
  Vi har fullt upp med att fila på framtidsplaner vilket inte är alldeles enkelt. Men, vi gör vårt bästa för att hitta en fortsatt bra tid tillsammans. Ha de gott!

  SvaraRadera
 3. Äntligen ett livstecken från dig! Det var efterlängtat kan jag säga.
  Visst är tiden ur led. Men jag klagar inte. Din D slipper skotta snö och köra med jeepen på oplogade vägar. Jag slipper halka omkring i slask på is. Måste säga att jag är ändå rätt så nöjd med den hittills gröna vintern. Vill inte en ha en köldknäpp i februari eller mars. Å denna 2020-02-02 var en helt fantastiskt fin palidromdag.
  Läser ditt svar till Emma. Vet inte om jag ska vara glad eller bekymrad över din kommentar. Men ni är ju ändå livsnjutare, så det blir nog bra till slut. Ni brukar ju veta vad ni vill och se till att få det.

  PS. Vad sägs om Liverpools sagolika säsong?! Och om Zlatans comeback. Inte illa för en 38-åring. Å Isak som gör succé i Real Sociedad, för att inte tala om den norska killen Håland i Dortmund. Det finns helt klart hopp, åtminstone på fotbollsplanen. DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå där! Kul att du tittar in hos mig. Vad vintern anbelangar så är jag väldigt nöjd och hoppas nu på en mjuk övergång till vår utan besök av Kung Bore.
   Vad gäller vår framtid så tar vi hela tiden steg framåt och tror på en bra lösning för oss så att vi kan fortsätta att njuta av livet tillsammans. D har bråda dagar då det i vanlig ordning är hon som sköter det mesta i familjen. För väl ändå att hon slipper snöröjning denna vinter.

   PS Det händer en del i fotbollsvärlden. Förutom de du nämner har vi Mourinhos intåg i Tottemham och 17-årige supertalangen Ansu Fatis i Barcelona så det finns mycket att begrunda. En intressant fotbollsframtid går vi till mötes.

   Radera
 4. Men, så vackert och snöfritt det är hos dig. Förhoppningsvis tecken på en tidig vår.
  Härligt att se ett livstecken från dig och hoppas att era ännu ej fastställda planer leder till något nytt och trivsamt för er båda. Ta väl hand om dig Steve!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Roligt att du tittar in hos mig. Ja, jag hoppas verkligen på en tidig vår. Här blommar snödropparna redan nu.
   Vi börjar se framtiden an med större tillförsikt nu och vi ska säkert kunna hitta en bra lösning för oss.
   Ha de gott!

   Radera
 5. Trevligt att ha dig tillbaka i Blogglandia!
  Ser vackert och vårlikt ut hos dig!

  SvaraRadera
 6. Tack! Det blir några inhopp när andan faller på och energin finns.
  Vackert och vårlikt får det gärna fortsätta att vara februari månad ut.

  SvaraRadera
 7. Jättekonstig vinter i år! Om det ens kan kallas vinter? Jag vet och förstår att en del är glada att slippa snön. Själv saknar jag den lite ...

  SvaraRadera
 8. Kul att du tittar in hos mig. Nu när det ljusnar saknar jag inte snön längre, men visst känns det konstigt.

  SvaraRadera
 9. Så vårlikt! Man kan tro att det är april hos er! Hoppas att snön håller sig helt borta nu!

  SvaraRadera
 10. Ingen snö i sikte och snödropparna blommar.

  SvaraRadera
 11. Visst är det en underlig vinter vi har, nu börjar allt knoppa...i februari! jösses, men nu kan snön lysa med sin frånvaro, snart är det ju mars månad!
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Ja, nu bestämmer vi att vintern är över och våren är kommen.

  SvaraRadera