Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 23 juni 2020

D odlar

Även om jag inte längre bor på Getingstorp så ser D till att jag får följa vad som händer där. T ex vad som är på gång i växthuset. Här nedan får du ett litet smakprov. Härligt! 
På tal om växthuset så är det idag 11 år sedan vi första gången tillbringade en kväll i vårt då nybyggda växthus. Avdelningen "härliga minnen".
Gurka och paprika på gång.

Oregano på tork.

Rosmarin, basilika och chilipeppar.

6 kommentarer:

 1. Så fint och så prydligt! Riktig odlarglädje.

  SvaraRadera
 2. Tack Steve för att du delar med dig av odlingarna:-) Känner nästan doften av alla kryddor. Så livet på Getingstorp fortsätter precis som vanligt i år med, och D ser till att du är en del av det. Å vi, dina läsare får också vara med:-)
  Tänkte faktiskt på er idag, då jag "inspekterade" innergården och gick till en annan del av den som jag inte brukar besöka så ofta. Å där stod det en massa pallkragar med olika kryddor/örter för oss boende att ta av. Det doftade ljuvligt. Att jag sedan bara kände igen en bråkdel av växterna är en annan sak. Ska lägga upp bilderna imorgon. Då kan du kolla och hjälpa med "identifikationen";-)

  SvaraRadera
 3. Vi är jättenöjda med att vi beslutade oss för att behålla Getingstorp. Jag sulle inte känna mig hel annars.
  Vilken lyx för er att få plocka kryddor på innergården.

  SvaraRadera
 4. Oh, så fint hon gör. Ser så fint ut!

  SvaraRadera
 5. Som alltid, prydligt och vackert.

  SvaraRadera