Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 27 juni 2021

Pool är mera än bara njutning

Så här inbjudande ser poolen ut idag.

Åtskilliga gånger genom åren har jag gjort inlägg om vår pool. Själv har jag av förklarliga skäl aldrig kunnat använda den, men för D har den varit tänkt som tillfällen till avkoppling och njutning.

Så trodde vi oxå till en början, men rätt snart förstod vi att det var mera jobb än njutning med pool. Efter fem år rev vi den gamla och installerade en ny pool, men inte blev det så mycket mera poolbad för D efter detta. De två senaste säsongerna har det inte blivit några bad alls. Inför den här sommaren så bestämde sig D för att det inte ska bli ännu en badlös sommar och minsann har hon inte fått igång den, fått all rening att fungera och alla vattenvärden att vara perfekta. När D bestämt sig då blir det bara så. Då blir det bra. Bra jobbat Darlingen! 

Lika inbjudande från andra hållet.

Trevligt med en ny utemöbel oxå.

                             


8 kommentarer:

 1. Ja, halkar man snett i poolvattnet så blir det en massa trassel och mycket jobb. Jag är glad att vi de första åren hade en poolkille som jag ställde alla frågor till och nu kan sköta det vanliga själv. Men visst är det jobb.

  Men ack så njutnigsfullt att hoppa i vattnet!

  SvaraRadera
 2. En "poolkille" hade inte varit fel, men dom är svårfunna här uppe.

  SvaraRadera
 3. Har aldrig haft pool själv, men läst ju hos dig och Emma om vad det kan innebära att ha en pool. Som du skriver - det är mycket jobb med en pool. Men jag tror nog att D tänkte på Liv lika mycket som på sig själv när hon satte igång med "poolarbetet". Bra jobbat:-)

  SvaraRadera
 4. Du kan nog ha rätt, Liv älskar i a f att bada i poolen och är jätteduktig i vatten sin ringa ålder till trots. Det är bra att tidigt lära sig simma och känna trygghet i vatten.

  SvaraRadera
 5. Jag har börjat förstå att det kan vara en hel del jobb! Men nog ser den fin och inbjudande ut så här på bilderna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog är bilderna inbjudande allt.. D badar varje dag nu.

   Radera
 6. Ser härligt ut, men mycket jobb.
  Vi har pool här, men delar den med några andra, så behöver inte ha något ansvar för den.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Tack! Bra upplägg med pool utan ansvar för skötsel. Tråkigt med både Wales och Sverige borta ur EM. Ha de gott!

  SvaraRadera