Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 1 januari 2022

Gott Nytt År!

Så här några minuter kommen in på 2022 önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År! 

5 kommentarer:

 1. Önskar dig detsamma!
  Undrar om du såg fyrverkerier från ditt fönster på Sirishof. Det borde du ha gjort eller... Här hade Täby Kommun som vanligt gjort ett utmärkt jobb. Ska visa några bilder imorgon och/eller på måndag på bloggen. Jag vet ju sedan många år tillbaka att mina pocketkameror inte är bra på mörkerfotografering. Men jag är ju den jag är. Kan alltså inte låta bli att år efter år försöka igen och igen. Och i år lyckades jag faktiskt riktigt bra. Inte jag då kanske, men nya mobilen då;-)

  PS. Kul att du är vaken vid den här tiden:-) Det är inte många i vår ålder, nyårsafton till trots. DS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nån mörkerfotografering blir det inte för min del, det är lite knöligt överhuvudtaget för mig att komma till och fota här inifrån. så jag får avstå. Annars hade det nog kunnat bli häftiga bilder då det var rätt intensivt med fyrverkerier här utanför.

   PS Jag tycker jag gjorde det bra som höll mig vaken över tolvslaget vilket jag nog var rätt ensam om det på det här panget.

   Radera
 2. Tack detsamma! Önskar god fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera