Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 13 mars 2009

I väntans tider - vi blir fyra i familjen idag

-Va, är det möjligt ?
-Ja, det är klart att det är möjligt. Allt är möjligt. Till saken, vad menar jag.
Jo, så här är det. Vi bestämde oss i fjol för att skaffa en hund. Efter idogt läsande och sökande efter lämplig ras så fastnade vi för bullmastiff. Vid besök på kenneln MAXINICE Bullmastiffs så träffade vi några härliga individer och då visste vi att vi valt rätt ras.
Planen var att ta en valp, en tik som skulle heta Disa. Det blir dock inte alltid som man tänkt sig. Tidsplanen för allt stämde inte och allt går ju inte att påverka med mänsklig hand. Dock dök det i början av veckan upp ett nytt tillfälle. Vår kennel hade en bullmastiffkille som är 1 år gammal och heter Nelson. Efter att ha konstaterat att han är frisk, sund och stilig så bestämde vi oss för Nelson. Darlingen har just nu åkt iväg för att hämta hem honom. Jag och Buddha är nyfiket förväntansfulla. Nelson är van vid så väl andra hundar som katter men jag är inte säker på att han träffat en katt som Buddha. Jag tror dock att allt kommer att gå bra då djur oftast är klokare än vi människor och löser sina mellanhavanden på ett förnuftigt sätt.

2 kommentarer:

  1. Grattis till "bebisen"! Ska bli kul att träffa Nelson sen. Hoppas det går bra med allt, framförallt att han och Buddha funkar ihop.
    Hälsa din fina fru! Kram, Linn.

    SvaraRadera
  2. Tack Linn ! Allt går jättebra. // stolt Husse

    SvaraRadera