Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 1 april 2009

Mångsysslaren Tomas Bodström, ett aprilskämt

Nedanstående skriver idag, den 1 april, Tomas Bodström på sin blogg Bodströmsamhället:

Peter Althin och jag har tidigare fått kritik för att vi arbetade som advokater samtidigt som vi sittter i riksdagen. För oss har det varit en oerhört värdefullt att ha den här kontakten med rättsväsendet när vi har arbetat med lagstiftning. Personligen har jag ansett att det har varit så positivt att jag nu bestämt mig för att ta ett steg till.
För att få en bättre inblick i den verkligheten som påverkar så många människor har jag bestämt mig för att även börja arbeta som fastighetsmäklare. Just det yrket tror jag passar ovanligt bra för mig. Eftersom jag är jurist behöver jag ingen säskild utbildning för anbud och avtalsskrivandet. Arbetet som mäklare utförs dessutom mest på helger då riksdagen och domstolar är stängda.

De olika projkten kommer också att kunna presenteras här på bloggen. Den första kommer redan till helgen, men jag kan redan nu säga att det rör sig om en villa med visst renoveringsbehov på Fakevägen 13 i Nacka.

Tomas Bodström står inte högst på min politikerlista men detta tror jag ändå inte om honom. Att samtidigt nollställa advokater, riksdagsledamöter och fastighetsmäklare vore inte speciellt smart. Men så är det också 1 april idag. Tveklöst ett av dagens bästa aprilskämt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar