Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 9 augusti 2011

Intressant beskrivning av läget i Grekland

Läste igår i DN en artikel om Grekland och den bekymmersamma ekonomiska situationen.En artikel som inte, som brukligt varit i svensk media under året, odugligförklarar alla greker som lata, fifflande svartjobbare. Det känns rätt befriande att få en lite mera nyanserad bild av Greklands bekymmersamma ekonomi.

1 kommentar:

 1. Har precis haft 5 besökare från Göteborg. Det som inte de vet om är att hela min grekiska släkt har fått ställa upp så gått det går under denna vecka så jag kan vara med mina svenska vänner och "Vara lat ligga på stranden och dricka olivolja".
  Jag vet inte varför jag nämner detta men att det alltid finns 2 sidor...
  Dessa vänner har fått bevisat att jag lever i en "lyxtillvaro" (deras ord, nästintill mantra under 1 vecka) med sol, bad och hemgjort vin. ;-)
  Jag låter dom tycka och tro att mitt liv är ett evigt "lyxtillvaro". =)

  Jag tror nog att flera av kommentatorerna på DN.se
  har upplevt exakt detsamma som mina vänner. Efter en månad på ett tråkigt kontor, moln som aldrig skingras så längtar man tillbaka till semesterveckan vid Medelhavet. "För det behövs ju inte mer i livet än sol och vin", tycker de. Sen blir man arg och svartsjuk på grekerna som har det så bra och elaka kommentarer haglar på Dn.se.
  T.o.m mina vänner har nu erfarenheter av mitt goda liv och kan börja kommentera på Dn.
  Hehehehe!!!

  SvaraRadera