Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 19 februari 2012

Sticker man ut så syns manAlla kan vi väl parkera fel ibland. Men hur fel? Eller tycker du att du parkerade rätt RANELID? Den personliga registreringsskylten kan bli alltför personlig ibland. Så här skriver Transportstyrelsen på sin hemsida :Personliga registreringsskyltar fångar andras uppmärksamhet – en bra idé för dig som vill visa vem du är!

3 kommentarer:

  1. Verkligen dåligt parkerat! Och så idiotiskt att ha sitt namn på bilen, speciellt om man är en känd person...

    SvaraRadera
  2. Dålig parkering, dålig bortförklaring! Jag kan fuska med både det ena och det andra i trafiken och gärna parkera så nära ingången som möjligt men ALDRIG att jag parkerar på en handikapplats. Jag hade en elev med handikapparkeringstillstånd (jäklar vilket långt ord det blev) som vi använde oss av ibland när vi var ute på turné. Det var ofta som äldre människor blängde ilsket på oss när vi parkerade i en handikappruta. Som om man inte får stå där när man har ett handikappat barn.

    SvaraRadera
  3. Hur klumpig får man bli!?

    SvaraRadera