
Den senaste veckan har jag inte skrivit något om våra vanligt förekommande välsmakande måltider,vilket förstås beror på att de kulinariska utflykterna varit inställda då även mina smaklökar varit utslagna. Igår när jag kände att livsandarna återvänt på riktigt så tog D mig på en spännande utflykt. Jag undfägnades då en Cajun Chowder, en redd skaldjurssoppa från New England i nordöstra USA. Soppan hade upphottats med cajunkryddor från den djupa Södern. Eftersom vi inte äter kött så hade D valt bort den kryddiga korven i receptet. Efter en vecka med utslagna smaklökar så var det en fröjd att njuta av denna härliga smakutflykt.
Så bra att du är på bättringsvägen!
SvaraRaderaÄlgEva: Tack, det känns underbart att vara på G igen.
SvaraRaderaDet låter som ett mycket trevligt - och gott - sätt att komma tillbaka efter en förskylning.
SvaraRaderaMarina: Det vill jag lova.
SvaraRaderaUnderbar hon verkar vara, din D
SvaraRaderaKrya på dej!
Martina på Kreta: Ja, hon är underbar min D.
SvaraRaderaGrattis i efterskott och skönt att du och dina smaklökar återvänt från eländet som kallas förkylning!
SvaraRaderaDOB: Tack!
SvaraRadera