Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 11 januari 2014

Har den kommit för att stanna?

Ja, vintern förstås. Nu på morgonen / förmiddagen har det kommit så pass med snö så att jag i a f kan dra mig till minnes hur det brukar se ut vid den här tiden på året. Det är oxå tillräckligt hurvigt för att Sigge ska föredra inomhusvärmen. Han kom in redan efter 2 timmar. Annars brukar han göra pass på 5-6 timmar.

Den senaste veckan har jag inte ägnat mycken tid åt bloggen. Helt enkelt för att mina tankar funnits på annat håll. Hade det inte snöat idag så hade det nog inte blivit något inlägg. Nu fixade jag  inlägget  utan att behöva gräva alltför djupt i tankebanken. En titt ut och fyra knäpp med kameran så var det klart.
 
 9 kommentarer:

 1. Vackra bilder, faktiskt! Ha det bra,Karla.

  SvaraRadera
 2. Fint! Ja, nu kommer det nog mer snö ska du se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har redan kommit mera och det snöar dessutom just nu.

   Radera
 3. Fina bilder! Jag brukar gör som Sigge när det är kalt, om jag kan. Här har inte snö kommit än, men snart verkar det som.

  SvaraRadera
 4. Ibland är det så, vännen. Att tankarna är på annat håll. Eller att skallen är så fullproppad med dylika att det liksom blir för trångt och istället kommer ingenting ut. Sådant har mitt huvud varit på sistone.
  Så vackert Getingstorp är i Kung Bores skrud!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alla har vi våra begränsningar.
   Även om jag inte längre gillar vinter så njuter jag av av vårt Getingstorp i vinterskrud.

   Radera
 5. Japp, så var det, när jag åkte kom vintern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det gå. Du får nöja dig med lite hemlandsbilder denna vinter.

   Radera