Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 16 februari 2014

GuldlördagVilket härligt gäng.
Charlotte Kalla. Vilken fantastisk tjej. Simon Bank, Aftonbladet, beskriver henne mycket träffsäkert i denna artikel. Bl a. med dessa ord "  Och så har hon den där semipsykopatiska förmågan att släcka ner allt annat och gå in i Kalla-korridoren. Det är där som ögonen svartnar och drömmarna tänds".  Vem kan stoppa nåt sånt?

Lördagen kunde inte börja bättre, med helgfrukost framför TV:n och OS-guld för de svenska stafettdamerna. Suveränt!

När vi landat efter guldeuforin så återgick vi till helgvanorna. Som vanligt så undfägnas jag på helgdagar ljuvliga måltider. Denna lördag blev det en fiskrätt.


En helgbukett i hallen så klart.


 


Och tulpaner i köket.


När matte vispar hoppas Nelson på glass.
Här gick han på en nit.

D:s lördagsfisk som jag fick njuta av.

4 kommentarer:

  1. OS är inte riktigt min grej. Jag är så trött på den här evinnerliga patetiska rivaliteten Norge/Sverige. Det tar liksom bort glädjen och allt det som olympiske leker BORDE handla om... Men ert hem, det tar guld hela tiden. Ni har det så fint och jag njuter alltid av få besöka det genom dina bilder. Ha en fin söndagskväll!

    SvaraRadera
  2. Vi kan som väl är tycka olika och allt handlar ju inte om Norge vs Sverige. Tack för de vänliga orden om vårt hem. Ha de gott!

    SvaraRadera
  3. Och mer guld blev det - viken helg!!

    SvaraRadera