Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 12 november 2014

Hurvigt, men oxå vackert och njutbart

Hurvigt är vad jag kan säga om väderleken just nu. Skönt då när D kommer hem efter hennes och Nelsons dagspromenad och har tagit foton längs promenadvägen.  Foton som värmer, så plötsligt känns det inte lika hurvigt längre. När jag ser dessa foton saknar jag förstås extra mycket att jag inte kan ta mig fram på egen hand, men är ändå glad för att jag får leva i denna underbara miljö.

Jag älskar våra vackra omgivningar.


Ett av Nelsons och mattes promenadstråk


När Nelson och matte kommer hem igen sitter Sigge
på broräcket och väntar på att få följa med in.


Frukostsugen.

8 kommentarer:

 1. Det ser nästan lite vårlikt ut hos er! Fint! Ni har verkligen fina omgivningar där ni bor oavsett väder!

  SvaraRadera
 2. Ja, här är det mesta uthärdligt.

  SvaraRadera
 3. Tycker du borde förstora upp dina bilder till 740 px. Bilderna förtjänar det faktiskt. De är fantastiska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ! "Mina" bästa bilder är oftast tagna av D så jag vidarebefordrar berömmet till henne liksom tipset om förstoring då jag själv vare sig vet vad eller hur jag ska göra.

   Radera
 4. Du bor i öppna landskap, vackert. Jag bor vid Vättern, vackert. Jag är uppvuxen i södra Småland med mycket skog, vackert. Just nu befinner jag i ett litet samhälle mellan en massa berg, vackert. Natur är vackert... ;-) Ju äldre jag blir, desto mer uppskattar jag det, även om inte november är den vackraste månaden...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åldern har nog den inverkan på oss att vi bättre förstår att uppskatta det som bara finns där i vår omgivning. November har dock svårt att få fäste bland favoriterna och det tror jag inte ålder kan avhjälpa.

   Radera
 5. Bilderna du visat bevisar att det är en vacker och mysig plats där ni bor.

  SvaraRadera
 6. Bättre plats kan jag inte tänka mig.

  SvaraRadera