Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 18 november 2014

Skogspromenad

Skogspromenader kan jag inte längre ta, men när D och Nelson varit ute på sin dagliga runda så brukar D komma hem med spännande foton. Så oxå igår. På så sätt får även jag en liten "skogspromenad".
Vem huserar i denna stubbe tro?

Nelson sitter snällt och väntar när
matte fotar.

8 kommentarer:

 1. Så omtänksamt att ta bilder så att också du får vara med på promenaden, ja vi också:-)

  SvaraRadera
 2. Ja, hon är omtänksam min Darling.

  SvaraRadera
 3. Har du tidigare gillat att göra skogspromenader? Svårt att acceptera sådant du inte klarar längre, kan jag tänka mig.... Livet ger oss törnar, törnar vi kunde varit utan. Njut desto mer av det du kan - och vackra foton från frugans skogspromenad är väl en sådan sak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har varit en friluftsmänniska, men jag har lärt mig acceptera att jag inte kan allt längre. Jobbigt till en början, men med tiden har jag lärt mig använda min energi till sånt jag kan och kan påverka. Jag får ju se mig omkring och "resa" t ex via D:s foton och via de bloggar jag läser, så även om jag inte längre kan resa så blir jag bara mer och mer berest.

   Radera
 4. Jag tror att det bor många olika sorters små insekter och baggar i trädet. Där finns mycket godis för den sortens djur där! ( Olas mamma har lärt mig det) Lille Nelson ser riktigt allvarlig ut! Undrar vad han tänker på!

  SvaraRadera
 5. Det skulle vara kul att se någon inneboende titta ut. Nelson tänker nog på hur kul det är att ibland få springa fritt i skogen. När han kommer hem efter en sån promenad sover han tungt.

  SvaraRadera
 6. Gillar skogspromenad! Det är precis som jag undrar när jag ser ett sån stubbe. Nelson är så snäll och go.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skogen är fantasieggande och Nelson är en riktig gokluns.

   Radera