Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.
lördag 15 november 2014
The early bird catches the worm
En gråmulen novembermorgon som idag smakar helgfrukosten extra bra.
Vad fattas på bordet? Jo, en toast med ost och D:s hemgjorda marmelad. Den kommer med kaffet. Ja, jag föredrar numera vatten före juice .
Ser ändå ut som en lyxfrukost! Kan inte minnas när jag åt ett ägg till frukost. Åt andra sidan går vi upp såpass sent på dagen å då blir det ofta en rejäl brunch med ett stekt ägg och halloumi och... Nej, nu blev jag så himla sugen på ett löskokt ägg - dregel, dregel...
Med den starten på dagen kan det bara bli bra! Jag tillhör den skara som kan klara mig utan de flesta mål mat om det kniper, men ta inte frukosten ifrån mig!!
Ser ändå ut som en lyxfrukost! Kan inte minnas när jag åt ett ägg till frukost. Åt andra sidan går vi upp såpass sent på dagen å då blir det ofta en rejäl brunch med ett stekt ägg och halloumi och... Nej, nu blev jag så himla sugen på ett löskokt ägg - dregel, dregel...
SvaraRaderaDessutom, ägg inköpta på Berga gård ( http://www.berga.net/). Det är stor skillnad på ägg och ägg.
SvaraRaderaEn bra början på en bra helg! Ha det bra!
SvaraRaderaÄnnu en bra helg. Härligt!
SvaraRaderaHa de gott!
Med den starten på dagen kan det bara bli bra! Jag tillhör den skara som kan klara mig utan de flesta mål mat om det kniper, men ta inte frukosten ifrån mig!!
SvaraRaderaSamma här, frukosten gör dagen.
SvaraRadera