Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.
fredag 2 januari 2015
Nyårssupén i bild
Så här på årets andra dag blir det en kort återblick på nyårssupén. Marcus, Per och Erik gjorde ett utmärkt jobb och bjöd på idel läckerheter som du ser på bild här nedan.
Barnens nyårstallrik hade Maria fixat.
Förrätt: Potatisplättar med löjrom och lök.
Huvudrätt: Svartpepparstekt tonfisk på en bädd av spenat och ugnsbakad broccoli.
Dessert:Citron- och limesorbet med vaniljvarma hallon.
Ja, det är inte alltid man hinner med allt vid såna tillfällen och heller inte alltid resultatet blir så bra. Men detta känns ok för mig. God fortsättning!
Viken tur att du hann fota läckerheterna innan dom var slut! Vackert som en tavla! God Fortsättning!
SvaraRaderaJa, det är inte alltid man hinner med allt vid såna tillfällen och heller inte alltid resultatet blir så bra. Men detta känns ok för mig. God fortsättning!
RaderaI vanlig ordning ser era måltider helt fantastiska ut!
SvaraRaderaJa, jag är bortskämd med fantastiska måltider.
SvaraRaderaOj Oj Oj vilken fin festmat! Jag lovar ...jag granskade den i minsta detalj ;-) Ha en fin dag idag,Karla.
SvaraRaderaJa, det var en riktig höjdarmåltid. Ha de gott!
SvaraRaderaSer läckert ut! Som vanligt hos er :)
SvaraRaderaTack.
SvaraRaderaEr nyårssupé ser fantastisk ut både för barn och vuxna.Önskar er båda ett fint och bra år 2015.
SvaraRaderaSupén var fantastisk. Ett fint och bra 2015 även till dig!
SvaraRadera