Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 25 maj 2015

Helgens växthusmåltider

Så här på måndagen så bjuder jag på helgens växthusmåltider. Lördagens middag var nåt helt nytt som D kommit på. En mycket positiv överraskning. Tycker jag som vanligtvis inte är så förtjust i nachos. 
Igår blev det grillad halloumi. Ett alltid lika säkert kort.
 Lördag: Nachos de nuts med youghurt, salsa och avocado.

Oj, så mycket gott och nyttigt.


Denna rätt får D gärna bjuda på igen.

Söndag: Grillad halloumi med sallad uppbyggd på mathavre och lättsyrade grönsaker.

Mathavre och lättsyrade grönsaker var en ypperlig kombination  
som passade utmärkt till den grillade haloumin.

7 kommentarer:

  1. Halloumi - mums! Den åt vi till brunch i söndags! Världens godaste ost:-)
    Nachos, tacos, mathavre m m hoppar jag dock.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det du hoppar har du förstås smakat några gånger och sedan bestämt dig för att avstå.

      Radera
  2. Åh vad gott det låter! Halloumi är en favorit!

    SvaraRadera
  3. Oj, det både ser gott ut och är gott! Mathavre har jag nog inte ätit, men havre är gott! Det ska inköpas om jag hittar det i butiken! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har med åren blivit frimodigare när det gäller mat och testar gärna nytt numera.

      Radera