Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 2 augusti 2015

Favorit i repris

På den här sitter jag de närmaste 3 timmarna .
 
Till dess jag får ordning på min egen dator så blir det inga nya foton i mina inlägg. Idag är det väl lika bra eftersom jag nu ska försöka svinga mig upp på min åkgräsklippare och putsa till gräsmattorna igen. Foton från mina gräsklippningseskapader har du som besöker mig ofta redan sett ett antal av så det är nog inget du saknar. 

Måste passa på att klippa när det äntligen torkat upp och vi har uppehåll i det återkommande regnandet. Jag kände mig i morse inte direkt sugen på denna syssla idag, men eftersom jag vet hur glad och nöjd jag är när jag klippt klart så så ska jag nog klara av att ta mig över denna "tröskel" idag.

6 kommentarer:

 1. Då har du ju något att göra;-)
  Skynda dig bara så att du blir klart innan nästa regnskur. Här är nämligen grått igen efter en och en halv soldag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Göralös blir man aldrig på vischan.
   Nu är här nyklippt och fint och solen lyser fortfarande, men ingen värme.
   I kväll blir det mys i växthuset, med bl. a. Nerikes Allehandas söndagskorsord.

   Radera
 2. Ja, i år gäller det verkligen att passa på medan det håller upp en stund! Och faktum är att nu har vi haft regnfritt i flera timmar i streck!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppehåll i flera timmar tillhör inte denna sommars vanligheter. Idag kom det bara nån enstaka droppe så jag blev så där glad och nöjd som jag brukar vara efter klippningen. En riktigt bra dag m a o. Just nu börjar det dock piska mot fönsterblecket så nu är vi där igen. Men va då? Jag har ju klippt.

   Radera
 3. Åkgräsklipparen känner jag mycket väl igen. Den får mig att i fantasin känna doften av nyklippt gräs vilket jag verkligen uppskattar för det känner jag sällan eller aldrig här på ön. Finns ju inte så mycket gräs att klippa.
  Det bästa med att att itu med något som känns lite motigt är den positiva känslan man får när det är gjort.

  SvaraRadera
 4. Jag kommer ihåg när Sverige spelade VM-kval i fotboll mot Malta på 70-talet. På grusplan.
  Jag har njutit av den där positiva känslan i kväll. I morgon känns det minst lika bra.

  SvaraRadera