Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 1 augusti 2015

Jag, beroende? Ja,visst.

Shit happens.

Ja, av min dator och internet. Det blir sporadiska och korta besök på bloggen den närmaste tiden p g a åskvädrets framfart i torsdags. Fick idag meddelande från Telia att det är ett mera omfattande fel än de först trodde så det kommer att ta längre tid än en vecka  som var det första budet jag fick.

Jag får alltså tills vidare klara mig med D:s bärbara dator och den "mobila pinnen".  Inläggen blir färre, så oxå mina kommentarer hos dig. Tråkigt och tålamodsprövande, men det är bara att gilla läget.

9 kommentarer:

 1. Hej, hej!

  Åskan kan vara riktigt tråkig när den drar fram och förstör. Men som du säger är det bara att gilla läget i bland.

  Man kan dock försöka komma runt det lite och jag ville därför bara försäkra mig om att den "mobila pinne" du har är fylld med några fria GB från oss.

  Kontakta oss annars på valfritt vis så ordnar vi det åt dig nu när du måste vänta så länge. :)

  Mvh//Anna, Telia Kundservice

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna !
   Tusen tack för denna överraskande kommentar. Jag är mycket nöjd med det positiva bemötande jag fått från er support ( Caroline och Mikael?). Jag litar nu till fullo på att ni löser uppkomna problem och därmed återskapar min trivsamma internetvardag./ Ha en fortsatt trevlig helg!

   Radera
 2. Men va drygt, sådant ska ju bara fungera lika som med bilar...

  Ha en fin lördagkväll!

  SvaraRadera
 3. Nu skrev jag ytterligare en kommentar men jag fattar inte vad som händer !! De bara försvinner när jag ska fylla i mitt namn. Vad sjutton skrev jag nu då...
  Helt fantastiskt att Anna på Telia tog sig tid att skriva en kommentar och dessutom fylla på med några fria Gigabite. All heder åt henne och Telia. Det trodde jag faktiskt inte. Måste verkligen kommit som en glädjande överraskning.
  Som sagt det är bara att gilla läget och det gör även jag. Tids nog är du ju tillbaka i den trivsamma vardagen med datorn och njuter säkert av tillvaron ändå under väntans tider.
  Hejhopp från Malta där solen brinner, eller jag menar bränner. Fast den börjar visst gå ner nu. Fick ju sitta här ett tag och försöka återskapa det jag skrev som jag råkade radera två gånger ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. D och jag har just kommit in från en mysig kväll i växthuset. Telias kommentar var verkligen en positiv överraskning. Allrahelst som jag tidigare tyckt att Telias support varit urusel.
   Det är bara trevligt med kommentarer från Malta. Mina minnen från ön lever kvar.

   Radera
 4. Trist med problem med internet. Men waow, att du fick svar från Telia här! Fantastiskt!

  SvaraRadera
 5. Jamen - Steve, en blogg är MAKT. Det har jag sagt många gånger. Suveränt av Telia att kostnadsfritt ge er (= dig) extra "kräm" till bloggandet. Verkligen bra service! Å psknedslag räknas ju som force majeure dessutom. Verkligen bra jobbat av dom!

  Å visst är man beroende - av internet alltså. När det ligger nere eller om man är utomlands och man måste uppsöka wifi-spots för att kunna blogga känner man sig totalt handikappad. Men hellre ett sådant beroende än ett annat om man säger så.

  Stort tack förresten att du kikade in hos mig idag - trots fadäsen:-)

  PS. Visst är Anita världens trevligaste och klokaste tjej! Har följt henne (och hon mig) i flera år. Jag bara älskar henne och hennes otroliga foton, där jag och även du ligger i lä. Du har en "ursäkt", det har inte jag. Eller jo... det har jag;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig faktiskt lite "maktlös" just nu. Allra helst som internet står för huvuddelen av mina kontaktermed omvärlden.
   Telia växer verkligen i mina ögon. Ett bra bemötande jag värderar extra högt.
   Jag försöker titta in hos mina trogna bloggvänner så ofta jag bara kan.
   PS Anita är verkligen en trevlig ny bekantskap.

   Radera