Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 8 augusti 2015

Håll till godo

Idag blir det bara  bilder på några av de läckerheter D bjudit på under senaste veckan. Detta beror på att det inte var lika lätt att installera det nya modemet som nya musen och tangentbordet och det får därför får anstå till i morgon. Det som på papperet bara uppges kräva några knapptryckningar kräver betydligt mera än så. Därför får det jobbet anstå till morgondagen.
En indisk måltid a la D.
Grillade gambas med bondbönssalsa.
Igår bjöd D på en paj innehållande bl. a. nyskördade, kokta
rödbetor och morötter.7 kommentarer:

 1. Smaskiga bilder! Tyvärr är det väl so, att teori och praktik överensstämmer ju inte alltid så bra...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej inte alltid, men det löser sig nog i morgon,

   Radera
 2. Elektronikpryttlar är alltid betydligt jobbigare att installera än de futtiga instruktionerna anger. Men hoppas att ni klarar det. Annars är det ju bara att vänta tills din datasupport återkommer efter semestern.

  Eftersom jag älskar indisk mat (vi ha en lokal favo indier, men lagar ofta själva också) så tar jag gärna en portion. liksom några grillade gambas - mums. Däremot gillar jag jag varken rödbetor eller morötter, vilket jag får skylla på min mamma som matade mig med dessa grönsaker jämt när jag var liten. Hon odlade ju också grönsaker så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. D ska göra ett nytt installationsförsök idag när hon har bättre med tid. Att ha bråttom när man sysslar med tekniska prylar är sällan lyckat.
   Du är välkommen att "ta för dig". Synd att du inte gillar morötter och rödbetor då de är magiskt goda som nyskördade..
   Indisk mat är ingen av mina favoriter, men D:s indiska gillar jag.

   Radera
 3. Ni äter så mycket gott! Blir alltid frestad här! Vi har fortfarandecså hett så vi knappt orkar laga mat. Blir mest kallt plock på kvällarna just nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kan oxå vara påfrestande, den där värmen som vi här uppe längtat efter hela sommaren. Nu har vi i a f så pass somrigt att vi kan äta sena måltider i växthuset. När vi sedan ska gå in så får jag tända lyset på elmoppen, för nu har mörkret kommit.

   Radera
 4. Vilket härlig matupplägg! Så smarrigt! Värre är det tydligen med tekniken. Det verkar alltid så lätt på papperet, men när man slitit sitt hår en stund så brukar det lösa sig! :)

  SvaraRadera