Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 7 augusti 2015

På G igen

Ny utrustning.

Igår köpte D ett nytt tangentbord och ny sladdlös mus till mig. Efter att hon installerat dessa så kan jag nu återigen använda min egen dator. Skönt! 

Idag så ska det nya modemet finnas att hämta ut på posten och när även det är installerat så ska jag förhoppningsvis ha tillgång till internet via mitt vanliga bredband igen. 

Bilderna nedan har inte mycket med texten ovan att göra men jag vill så gärna bjuda på lite trädgårdsgodis. Livet och de njutningar det bjuder på  fortgår ju även utan internet.
Härlig gurka till inläggning för både sommar och vinter.
Inlagd gurka till vintern.


Jag känner smaken och krispigheten bara av 
att titta på burken.

Min favorit,  Getingstorps hallonsylt.
I denna pastalunch döljer sig många nyskördade vitlökar.

Körsbärsgelé, en nyhet.
Nyskördad vitlök på tork.
Tomaterna mognar allt mera.

8 kommentarer:

 1. Åh så skönt att det äntligen löser sig! Underbart med alla egenodlade grönsaker och bär ni har också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu är det uppåt på flera fronter Även blå himmel och strålande sol. Dessutom utlovas över 25°C idag.

   Radera
 2. Jamen! Hatar att säga "vad var det jag sa", men kan inte låta bli;-)
  Huvudsaken är ju att du får den utrustning tillbaka som du behärskar bäst!

  Otroligt många läckerheter som du visar upp. Njuter av doften hela vägen till 08. Åsså tar jag en portion pasta också;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart att du ska säga det, allra helst som du inte kan låta bli. Den nya utrustningen är ännu bättre än den jag kasserat.
   Njut och smaska i dig pasta vet ja.

   Radera
 3. Härlig läsning och en ren njutning att få ta del av och titta på alla godsaker som växer, frodas och tas tillvara på Getingstorp !!
  Maken kom hem från Stokholm igår med två kilo kantaller som han plockat på Hötorget ;-)

  Nu har jag själv verkligen fått känna på hur det är utan tillgång till Internet och jag måste skynda mig att skriva här för snart blir jag säkert bortkopplad igen. Igår hade jag ingen internet alls vilket gör att jag ligger efter en hel del med mitt arbete och bloggen den har fått vila. Är nu inne på dag tre och det är bara att sitta här och vänta på att den där teknikern från Melita Cable ska dyka om. Tills dess får jag syssla med annat som förgyller tillvaron :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Godsakerna får mig på bättre tankar när internetskugga råder. Tråkigt att du oxå råkat ut för denna styggelse. Hoppas att Melita Cable sköter sig lika bra som Telia gjort för mig.

   Radera
 4. Ni verkar ha odlat en hel del i er fina trädgård, den inlagda gurkan såg ju riktigt god ut :)

  SvaraRadera