Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 2 december 2015

Bonusbilder

Nu får du se de första bilderna på vår nye familjemedlem Osborne, därav rubriken. Rätt charmig kille, eller hur?
På Juldagen kommer Osborne till Getingstorp.
På Juldagen utökas familjen på Getingstorp med Osborne. Osborne är en blandras. Pappan är 100% dvärgpudel, Mamman är  en Pugalier som i sin tur är en mix av mops 50% och Cavalier 50%, vanligt förekommande i England och Australien. Osborne har redan rykte om sig att vara en självständig krabat som inte nödvändigtvis följer sina 5 syskon i hasorna utan gärna går sin egen väg. Det innebär att han bör passa in perfekt i vår familj. Han är nu  6 veckor och väger c:a 1300 gram.


Lek är tröttande när man är så liten.

12 kommentarer:

 1. Men du världen så söt!!!
  I Spanien är Osborne en brandy och reklamen är en stor svart tjur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt en flaska Osborne hemma just nu. Nån stor svart tjur blir han inte men kanske en "björn-gud" eftersom Osborne är ett gammalt engelskt vikinganamn som betydde "björn-gud". En go kille blir han säkert, oavsett namn.

   Radera
 2. Gud såååååååååååå söt han är! Å du han är den första i er familj som inte är ljushårig;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är jag ljushårig? Ja kanske, inte så mörk som Osborne i a f.

   Radera
 3. men grattis till att få en ny familjemedlem! vilken lycka! då kommer osborne att fira sin första jul hos er. lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och Välkommen! Julafton missar han förstås, men det det är ju mycket kvar av julen. Och Julaftnar kommer det flera.

   Radera
 4. Men galet så söt!!! Vad kommer de andra fyrfota familjemedlemmarna tycka då...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga problem med Nelson och Sigge. Nelson är van att visa ynglingar var skåpet ska stå och små valpar vet Sigge hur han ska hantera.. Efter en kort tid kommer de tre att ha gjort upp tågordningen och sedan gäller "avtalet" och de accepterar varandra. På så sätt är ju djuren så mycket klokare än vi människor.

   Radera
 5. Tror ja smäller av, hur söt får man va?
  Vilken julklapp!

  SvaraRadera
 6. Charmig är bara förnamnet och vilken härlig mix !! Du ska veta att jag är glad för er skull över er kommande nya lilla familjelycka :-)
  Själv får jag nog fortsätta att gå i väntans tider ett bra tag till som läget ser ut nu men tids nog..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den som väntar på nåt gott............................ Sonner or later.

   Radera