Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 3 december 2015

Uppe i det blå


Nej, uppe i det blå befinner jag mig inte, men märkliga molnformationer fanns att se där uppe nu på morgonen. Först trodde jag att det var brandrök, men antagligen var det något väderfenomen som skapade dessa kompakta molnformationer som sakta steg upp bortom trädtopparna.

Så här spännande kan en morgon på Getingstorp te sig.
Som du ser är  måndagens snötäcke nu ett minne blott.

Inga ulliga, gulliga moln direkt.
Vilken tur att detta hände just idag eftersom jag led av bloggtorka och inte visste vad jag skulle skriva om i dagens inlägg.
En timma senare var bilden förändrad.10 kommentarer:

 1. Höll på att skriva "har du fångat Norrsken", men hejdade mig;-)
  Molnformationer är urläckra och med lite fantasi kan man se massvis med "figurer" i moln. I andra bilden som är valdigt dramatisk ser jag en gubbe med stora ögon och ett långt skägg. Kolla! Huvudet ligger till vänter i fotot.

  Å stort GRATTIS till att snön är borta och att vi har över åtta grader ute. Åtminstone jag tackar ödmjukast:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag så bilderna så tänkte jag på din fantasiådra. Har gubben liten näsa och stor mun eller är det kanske en bergsgorilla?
   Vi kanske går en grön jul till mötes.

   Radera
  2. Så gulligt av dig att ha min fantasi i åtanke;-) Gubben har en näsa som göms i skägget, å visst har han en stor mun! Du ter dig Steve. Är mäkta stolt över dig:-)

   Radera
  3. Tack! Det är aldrig för sent att försöka vidga sina vyer. Min kreativa omgivning är förstås god hjälp på vägen liksom fritänkarna i min bloggemenskap.

   Radera
 2. oj, såg ju nästan ut som brandrök.

  SvaraRadera
 3. Tur att de till synes hotfulla molnen gick upp i rök ;-)

  SvaraRadera