Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 8 december 2015

Inställt p g a oenighet


Inställt idag då blogspot och jag är oense om det planerade inläggets layout.

4 kommentarer:

 1. Oooops! Paus mellan Madrid och Malmö. Hade precis tänkt att kommentera varför du inte la upp ett inlägg idag. För det hör ju verkligen inte till vanligheterna att du "skippar" ett inlägg. Nu förstår jag...

  Då kan du ju i stället helt och hållet koncentrera dig på matchen som troligen kommer att dra iväg för Malmös del, om ine Madrid drar ner på tempot i andra halvlek. Benzema, som ju är rejält i blåsväder just nu svarade på alla anklagelser med två mål. Jo, man tackar. Å stackars Wiland i Petr Čech "mössa" får väl ta på sig trean. Ja, nästan två veckor utan träning gör ju sitt till så honom förlåter jag;-)

  PS. Säg till om du vill ha hjälp med blogspot. Det är jag faktiskt ganska bra på;-9 DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte matchförberedelser som gjorde att det tänkta inlägget inte publicerades. Det berodde på att texten blev såväl liten, normal som stor trots att jag skrev och sparade "stor", men bara det inlägget krånglade. Mystiskt!
   Det var pinsamt att se Malmö i kväll. Är svensk fotboll inte bättre så bävar jag för EM.

   Radera
  2. Utklassning och förnedring. Man skäms ju! Synd för Hareide dock som gjorde sin sista match, men ändå gladde oss två år i rag med CL. Ja, van Gaal (som jag inte gillar) var ju inte så glad han heller. Att torska mot Wolfsburg och hamna i Europaleague lär ju inte stärka hans aktier att vara kvar i Man Utd.. han heller. Kul med PSV dock - ett skrällag, som behövs i denna pengastinna fotbollsvärld. Nej, man kan INTE köpa ihop ett lag med fel spelare som inte fungerar ihop.

   Ska bli intressant att se hur det går för Chelsea och skadedrabbade Arsenal imorgon. Hoppas att jag slipper lyssna på Erik Niva då. Klarar liksom inte av honom, trots hans vettiga kommentarer...

   PS. Dina blogspot problem har jag också haft. Tips: När du öppnar "formuläret" för inlägget så monterar du in din text och skriver över koden som börjar med div i hakparantesten. Då funkar det.. Du markerar alltså den förinställda koden och monterar in din text. DS.

   Radera
  3. Ja, det var tråkigt för Hareide. MUN få väl sikta på att vinna Europa League. Van Gaal är heller inte min favorit. En dryg typ.
   Kul med PSVoch vi får hoppas på PSG. Hoppas på gynnsammare lottning när det är dags för Norrköping om de nu kommer så långt. Sverige jobbar sig ju allt närmare träsket i ranking.
   Blir kul med kvällens drabbningar. Niva är kanske för mycket Norrland för dig.

   Det där med blogspot ska jag försöka begripa om nån timme. Tack för hjälpen.

   Radera