Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 7 december 2015

Söndag = bokdag

Det blev en vegetarisk mix med hembakad rostad
ciabatta till middag igår.

Söndagar har nu blivit bokdagar på Getingstorp. Efter att vi ätit middag så sätter vi oss i Sinnesrorummet med var sin bok. Förra söndagen så började jag med 65 sidor ur boken "Käre ledare". Det blev 75 sidor till igår och nu är flykten ett faktum, författaren och en god vän till honom har tagit sig över gränsen till Kina. Fortsättning följer nästa söndag.
Bokläsningsmiljö.

6 kommentarer:

 1. Hembakad rostad ciabatta - nu blir jag riktigt impad måste jag säga. D slutar då aldrig att förvåna:-)

  Att sträckläsa 75 sidor i en aningen "tung" bok är MVG tycker jag. Om jag nu pratar för mig själv så sträckläser jag gärna böcker. Om jag skulle läsa böcker med enveckas intervaller så skulle jag ha glömt handlingen och skulle få börja från sid 1 igen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. D upphör aldrig att impa.
   Mig passar det bra med söndagsläsning. Lite minneskapacitet har jag ändå kvar.

   Radera
 2. Härligt att du kommit igång med läsningen och att du hittat en bok som fängslar. Det ska bli väldigt intressant att höra dina åsikter efter att du läst klart den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och det är alltid lika roligt att vara igång igen.

   Radera
 3. Nu snackar vi livskvalité. Vilken trevlig söndagstradition. Dessutom toppengod mat (som vanligt) Din D är verkligen guld värd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är stunder som är guld värda liksom D är värd sin vikt i guld.

   Radera