Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 31 januari 2016

Ny chans redan idag

Inte mycket vinter här inte.

Sooner or later gäller fortfarande. Trots att jag igår satte 3 spikar (mycket bra) på V75 så blev det bara fyra rätt. Men, idag körs klassiska  Prix d'Amérique och då körs oxå en extra V75-omgång på Solvalla. Där vill jag så klart vara med och hugga.

TV:n fortsätter att trilskas på mornarna och startar inte när jag slår på den så jag får vänta på att D vaknar och kan hjälpa mig med en återställning.
Igår bjöd D på en himmelskt god rödbets- och chevrepaj.

8 kommentarer:

 1. Här är snön också borta sedan ett par dagar. Inte mig emot kan jag säga. Tre spikar var verkligen bra gjort, men bara fyra rätt är underkänt;-)
  Önskar dig lycka till med dagens tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag behöver alla lyckönskningar!
   S å här tycker jag januari kan se ut.
   Tre spikar sätter jag sällan, så då är det surt att stanna på fyra rätt. Men, två av gårdagens vinnare hade jag inte ens noterat i startlistorna.

   Radera
 2. All er snö är borta!!!!
  God mat som vanligt och Prix d'Amerique - spännande! Min pappa arbetade en gång, liksom du, i den kriminella världen (!!!) men han berättade inte mycket (SÄPO du vet, bl a, vilket jag faktiskt inte visste om förrän han varit pensionär i många år.....), men jag vet att han var med och röjde i det här med doping av hästar, men det hjälpte nog inte. Men det var mycket hästar ett tag och min mamma var jättefascinerad av dom här loppen! Det är så vackra djur! Kraftfulla!
  Ha det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns mycket märkligt att det är den sista januari idag, men inte mig emot.
   Nu förstår jag än bättre att SÄPO är synnerligen hemlighetsfulla.
   Hästsporten har lyckats bättre än humansporten med att rensa i dopingträsket.
   Hade jag "hamnat" ute på vischan tidigare i livet så hade jag säkert haft hästar för visst är det härliga djur. Dessutom är D van med hästar från sitt "tidigare liv".
   Jag kommer ihåg när jag som barn hos mina morföräldrar fick köra hölasset från lägdan till logen. Min favorithäst hette Dixi.

   Radera
 3. Ohh, nä. Så all snö är borta, redan! (www.kattasbetraktelser.se)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, yes! All snö är borta.Men, det kommer visst mera.

   Radera
 4. Då hoppas jag att de där fyrbenta varelserna travade din väg i Frankrike!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det stannade vid 4 rätt igen. Men, skam den som ger sig. På lördag är det dags igen på Jägersro.

   Radera