Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 16 februari 2016

Med blicken i fjärran

Astronomi är inget intresseområde jag fördjupat mig i, men likafullt fastnade jag igår med blicken på månen mitt på dagen. Apropå månen så var en av mina favoritlåtar på 60-talet "when my blue moon turns to gold again"  med Hep Stars.
Tydligt syns månen mot gårdagens klarblå himmel.

6 kommentarer:

 1. Viss är det fascinerande när månen tittar ner på oss även på dagen! Vi rymdvarelser har mycket att fundera över när det gäller rymden som vi är en del av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och en väldigt liten del blir jag varse när jag börjar fundera.

   Radera
 2. Hep Stars !! Ja, det var inte igår precis men minns dem mycket väl liksom den låt du valt att låta oss lyssna på :-) De var stora på sin tid och jag kommer ihåg att jag hade en stor affisch av Svenne Hedlund i mitt rum. Kul att minnas tillbaka lite såhär på morgonkvisten ;-) Fin bild du fick på månen !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kul med en återblick ibland. 60-talet, ljuvliga tider.
   Det var ren flax att det blev nån måne då jag tog kortet utan att se just nånting i kameran. Men visst, jag tycker bilden blev bra. Men, hur blå hade inte himlen varit om du tagit kortet?

   Radera
 3. Å månen sitter dessutom "mitt i prick". Läste ditt svar till Anita, å det är himla kul att lyckas med bilder som man tar utan att veta om det. För jag vet själv att jag ofta inte ser ett dugg på kamerans display men knäpper ändå. Å ibland blir det riktigt lyckade resultat som i ditt fall.

  Å Hep Stars är ju faktiskt kultigt värre:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland lyckas man även när man chansar och knäpper på "fri hand". Det är ändå rätt riskfritt.

   Det var riktigt mysigt att lyssna på den där låten i morse. Vips så var jag ung igen.

   Radera