Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 31 mars 2016

Skärpning!

Rubrikens anmodan ter sig befogad då jag plötsligt kom på att jag inte skrivit något inlägg idag. Vad beror då det på ? Ja, det är väl så att det just nu är lite tunt med lust och inspiration. Hade MoDo vunnit mot Leksand igår så hade jag kanske skrivit ett inlägg om att de ännu en gång klamrat sig kvar i SHL. Nu blev det inte så då Leksand sprattlade till ännu en gång, 5-4, och tvingade fram en 7:e och helt avgörande match i Ö-vik i morgon. 

Av förklarliga skäl blev dagens inlägg något rumphugget och dagens bild har föga med inlägget att göra. Den kom med mest för att visa att Sigge och Osborne är goda kompisar även om Sigge inte vill leka lika ofta som Osborne.
Sigge och Osborne är inte lätta att fånga
på samma bild.

8 kommentarer:

 1. Vi har alla sådana här dagar eller veckor, ibland långa månader. Själv har jag inte hunnit läsa bloggar men nu hoppas jag vara åter på banan. Jag ser att våren kommit till er.

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas oxå vara åter på banan snart.
  Våren har tittat in här nere, men mera sol och värme vill jag ha.

  SvaraRadera
 3. Kollade Aftonbladets mål-för-mål sajt igår (ja, inte bara igår utan jag läser den dagligen...) och såg resultatet. Tänke att beklaga sorgen hos dig, men lät bli. Man ska ju inte strö salt i såret om man säger så.

  Men jag håller tummarna för MoDo imorgon, även om jag gillar Leksand som jag sa igår.

  Vet du vad - ska vi inte hålla oss till fotboll i stället;-)!!!!! ?

  SvaraRadera
 4. Så du läser sportsajter på semestern? Tänk, det hade jag redan räknat ut.
  Tack!, MoDo behöver alla tummar i kväll.
  Bara fotboll? Nej, jag är för mycket allätare för det. Allsvenskan blir dock extra intressant nu när Norrlandsfönstret öppnat sig lite mera i o m Östersunds inträde i finrummet. Hammarby - Östersund i premiären, de du!

  SvaraRadera
 5. Hmm...jag håller på och funderar över vilka jag egentligen håller på av Modo och Leksand men jag kan inte bestämma mig riktigt, och det känns rätt skönt. att inte behöva bekymra mig över vilka som vinner alltså. Så för min del räcker det om det blir en bra och spännande match - och spännande matcher har det ju minst sagt varit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår dig. Du har ju ditt Färjestad och dom är onekligen tryggare att "hålla i handen" även om slutspelet i år är över för deras skull.
   Det behöver inte bli lika spännande som senast i kväll, gärna 3-0 efter första perioden.

   Radera
 6. Det gick ju bra hela vägen (enligt mina förhoppningar) Äntligen i finrummet för Leksand. Love it! MoDo kommer igen, men inte på Leksand bekostnad hoppas jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, så jag slets mellan hopp och förtvivlan. Det här är idrott när den är som bäst. Och som grymmast.

   Radera