Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 15 april 2016

Tulpaner från Amsterdam


Mera rätt kan det väl inte bli när det
gäller tulpaner.

Tulpanlökar från Amsterdam fick D av sin kompis E när de lunchade i tisdags. E hade köpt lökarna i Holland när de för nån vecka sedan var ute på en tur med husbilen i norra Europa. Tulpanerna kommer säkert att få en framträdande plats i trädgården. 

6 kommentarer:

 1. Har läst ikapp mig och ser att ni "fått" nytt grus, det är så lyxigt, jag älskar när vi får det också. Förra året var det dags för oss och det var så fint ända tills i vintras när en ny snöplogare hade bort det mesta och nu ligger det i avrinningsdikena längs vår lilla lilla väg.....Någon (?) måste kratta och gräva upp det och det blir inte jag i år, för jag är ju nyopererad i axeln.....
  Så mycket det händer hos er, det är liksom full fart överallt, härligt och du kan promenera runt i din Mc (Mac?), det är härligt!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här med att snöröjare tar en del grus med sig är nog ofrånkomligt.
   Visst är det härligt att kunna "promenera" runt i min Mc.

   Radera
 2. Fint kommer det att bli :-) Tulpaner är så vackra !

  SvaraRadera
 3. Det gäller att ha rätt kompisar, helt klart! Riktigt kul att ni snart kommer att ha några fina Rembrandtar i er fina trädgård!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en Rembrandt i trädgården är onekligen nåt att stoltsera med.

   Radera