Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 25 maj 2016

Premiärtur

I förrgår fick vi kärt besök då Sara kom susande på sin nyinköpta Crescent med lille Ville i cykelkorgen.  Roligt att Sara valde Getingstorp som mål för cykelpremiären. Sara passade på att hjälpa D att klippa Osbornes päls. Det innebär bl. a. att vi nu kan ha ögonkontakt med honom.  Osbornes mamma Sally är f ö en av Saras fem hundar.

En klassiker i rosa passar Sara perfekt.
Ville tyckte att det var helt ok att åka i cykelkorgen.

14 kommentarer:

 1. Nu har jag bläddrat lite bland dina inlägg och tror att jag kan konstatera att sommaren anlänt till Getingstorp :-) En nytrimmad Osborne är nog en glad vovve och vad härligt det vore att susa fram genom landsbyggden på en cykel !
  Nu har vi lämnat Thailand och befinner oss i Kota Kinabalu på Borneo. Här har vi hyrt en lägenhet och stannar ett par veckor. Börjar vänja mig vid den bärbara nu. Ha en fin fortsatt dag i Sommarsverige :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, så härliga äventyr ni är ute på. Ha de gott där borta, fjärran från Sommarsverige.

   Radera
 2. Vilket trevlig besök!
  Härliga sommarbilder!
  Här i Wales är det molning och kyligt idag.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Trodde sommaren kommit för att stanna, men idag har temperaturen mer än halverats så vi har Walesväder även här. Ha de gott!

  SvaraRadera
 4. Den klassiska "cykelformen" är cool, men du vet ju vad jag tycker om färgen rosa;-)

  Skrattade gott åt meningen ... vi nu kan ha ögonkontakt med honom. Så härligt skrivit:-) Åsså hoppas jag att du lägger upp några "före" och "efter" bilder av Ozzy.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att det inte är din cykel då
   Osborne vill inte bli fotad nu eftersom han efter ett veterinärbesök måste bära tratt några dagar. Efter trattperioden så dyker det säkert upp nya foton där du kan se honom djupt i ögonen.

   Radera
 5. Hahaha! Det är viktigt med ögonkontakt. Det vet ju alla. Nu också Osborne! Oj, Osborne vill inte vara med på bild. Helt förståeligt!Trevligt med besök på cykel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns konstigt att tala till en svart trasselsudd. Nu blir det nog flera mysiga cykelbesök.

   Radera
 6. Besök av en cykelkorgshund alltså ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns hundar av alla sorter. Inget för Nelson dock.

   Radera
 7. ÅH! Den där bilden fick mig ju att sakna min RÖDA cykel som står magasinerad i Sverige! Klappade lite extra på den när vi var där i somras för att hämta ett fåtal utvalda saker.
  http://3.bp.blogspot.com/-pdxyfEixaWg/VeCISMPDJHI/AAAAAAAACg0/EvxGQIOpUnY/s1600/WP_20150820_002.png

  Gulligt med den lille hunden i korgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Häromdan längtade du efter sill och potatis och gräddfil och gräslök, idag efter din RÖDA cykel. Den är snyggt magasinerad ser jag. Sverige glöms inte bort helt när man bor i Spanien förstår jag.

   Radera
  2. Det är klart det inte gör. Och jag tror att när man får lite distans så är det vissa saker som man saknar mer än annat och oftast det enkla och vardagliga. Som hårt bröd och kaviar. Som sill och potatis. Gräddfil, saft ... Det låter som ett svenskt lunchbord, tycker jag.

   Egentligen kan jag ju få tag på allt det där varje dag om jag vill, vi har ju Casa Nordica i Fuengirola men det mesta är dubbelt så dyrt som i Sverige. Och det är viktigt att få längta och sakna. Och så har jag inte flyttat till Spanien för att leva svenskt. Men vissa saker är mer längtansvärda än andra.

   Radera
  3. Jag tror jag kan förstå känslan.
   Nej, varför flytta utomlands och fortsätta leva svenskt.

   Radera