Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 11 juni 2016

Premiär

Det var inte bara EM-premiär igår. Det var oxå premiär för pizzastenen jag fick när jag nyligen fyllde år. Pizzastenpremiären var bättre än matchen Frankrike-Rumänien tycker jag. Det blev en supergod pizzabotten. Dolce heter pizzan som D bjöd på. Det blir garanterat flera pizzor på Getingstorp denna sommar.
En pizza måste inte vara rund.

Vacker etikett och vackra blommor.
Pizzan och vinet trivdes oxå tillsammans.
PS Matchen då? Ja, ingen höjdare , men Payets segermål i 89:e minuten var värt att vänta på. Ett s k klassmål. Jag hade tippat 3-1 men kan inte påstå att jag för den skull var nära.

Vilken match jag väljer idag? Ja, det borde bli England-Ryssland, men eftersom V75 i Östersund går samtidigt så blir det travet som drar det längsta strået. Ja, så länge jag hänger med. När /om jag spricker på V75 så zappar jag över till fotbollen. D kommer inte att ha det lätt den närmaste månaden slår det mig.


6 kommentarer:

 1. Såväl din pizza som hela dukningen var betydligt bättre och roligare än gårdagens match.
  Å min man är luttrad. Är det fotboll så är det. Typ "skilsmässa" under fyra veckor. Inte helt felt, då nöter man inte på varandra;-)

  Ska bli spännande att se vad England bjuder på ikväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gårdagen var ett sömnpiller. Tittar på ett nytt just nu, Albanien-Schweiz.
   Ett fotbollsmästerskap innebär många olika typer av "prövningar".

   Inte för att jag är helsåld på England, men jag skulle vilja se dom lyckas. Och helst gå hela vägen så att mitt tips slår in.

   Radera
 2. Nu vet jag vad en pizzasten är. Stämde nämligen träff med Herr Google!
  Ja nu är EM i full gång. Vi har slötittat på Wales - Slovakien och undrar var domaren har köpt sin domarlicens. Den norrmannen kan packa och åka hem. Hmm... det är ju flygstrejk så han stannar nog ett tag. Tack och lov så avgick Wales till slut med segern i den matchen. Nu Alice Babs och allas Charlie Norman innan den riktiga matchen drar igång! Här hoppas vi på England! :)

  SvaraRadera
 3. Ja, Herr Google är en pålitlig källa.
  Wales-Slovakien hade jag tippat 2-2 så synd med nicken i stolpen på slutet.
  Surt att England gav bort segern i "sista minuten"Jag som tippat dom som mästare. Så här 50 år efteråt.
  Som grädde på moset så gick det heller inte bra på V75. Ny chans i morron dock.

  SvaraRadera
 4. Vilken kul present att få.
  Såg riktigt gott ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det kul att få nåt som jag inte ens visste att det fanns. Perfekt att göra pizzabottnen precis så frasig man vill ha den.

   Radera