Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 12 augusti 2016

a trip down memory lane

Kul tur.

Gårdagens intervju på Länsradion Örebro blev nästan 1 timme lång.  15 år på en timme. Vill du lyssna så börjar intervjun c:a 1:07 in i programmet. Jag hade säkert kunnat prata en timme till. Det är fascinerande att själv notera hur väl minnena sitter när det gäller något som engagerat extra mycket. Det var riktigt kul att få återuppleva mina sista 15 år i jobbet. Det känns dessutom extra bra att ha kunnat avsluta jobbkarriären med insatser som kommit/kommer att betyda möjligheter för människor att förändra sina liv till det bättre.
Växthuset badar i morgonsol, men  då sommaren
tagit en paus så är det bara 7 grader.
Brrr! hör inte hemma i augusti tycker jag.
Visst ser växthuset inbjudande ut på bilden här ovan. Nästa begivenhet i växthuset äger rum i morgon då den årliga familjekräftskivan går av stapeln. Sånt värmer så här i plötsligt "bistra augusti".

8 kommentarer:

 1. Positivt med uppmärksammandet och vad härligt att kunna känna att du bidragit med något så viktigt under ditt arbetsliv! Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Jag har fortfarande inte lyssnat, men då har jag ju något spännande kvar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att ha något att se fram emot.

   Radera
 3. Har ju redan kommenterat din fina intervju - så i stället njuter jag av dina fina bilder från Getingstorp:-)

  PS. Fotbollen var inte helt fel ikväll om man säger så. En skräll om jag ska vara ärlig... DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du gör helt rätt i att att titta in och njuta av Getingstorp.

   PS Nog var det en skräll allt. Gårdagsinsatsen tycker jag att Sundhage och tjejerna är värda att få beröm för. Mycket roligare det än att dissa hela tiden.

   Radera
 4. Jag får inte till detta ljudklipp... får försöka senare. Igår i Sundsvalls Tidning var ett otroligt reportage från Boda Borg... man förstår att ADHD med fler bokstavskombinationer inte gick att förutse då...

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du lyckas få till ljudklippet.
  Kunskaperna om ADHD har inte breddats förrän under de senaste årtiondena. Jag är glad att jag kunde bidra till att sprida kunskapen inom bl. a. Kriminalvården. Du kan läsa mera om detta här: https://stevereflekterar.blogspot.com/2011/11/adhd-arbetet-utvidgas.html

  SvaraRadera