Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 8 augusti 2016

Kvällsbad

Igår kväll var det en ganska grå afton och så där 18 grader vid 21-tiden. Det hindrade dock inte D från att bada. Men, så var det oxå 30,7 grader i poolen. "Bästa badet ever" sade D.
Badväder? Nja.

Nelson och Osborne finns så klart med.
Sigge oxå, men på sin kant.

Osborne fick som han ville, en simtur m a o.



9 kommentarer:

  1. Har man en badtemperatur på lite över 30 grader, så kan man ju bada året runt! GÖTT! :)

    SvaraRadera
  2. Då min smärtgräns går vid 24 grader i vattnet så tycker jag att 30,7 grader är perfekt att värma upp i - med tanke på lufttemperaturen alltså. Här var det 20 grader vid 21-tiden, men "kylan" har kommit till oss ikväll också. En himla blåst hela dagen och nu har vi samma temperatur som ni hade igår.

    PS. En liiiiten tröst är att det inte går så bra för Brasiliens herrar heller - å det på hemmaplan. Tur att de har ett damlag som glänser. Toppen också med Sarahs och Emmas medaljer. Sarah tar nog några till tror jag. DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och nu pratas det om att hösten har anlänt. Ta mig tusan känns det inte oxå så.

      Radera
  3. Låter ju hur skönt som helst med ett dopp i det varma vattnet samtidigt som skymningen sakta sänker sig lite grå över Getingstorp :-)

    SvaraRadera
  4. Så himla härligt med pool!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, inte minst när den oxå erbjuder värmande kvällsbad.

      Radera
    2. Ja, inte minst när den oxå erbjuder värmande kvällsbad.

      Radera