Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 26 augusti 2016

Sommaren fortsätter

Det blir nog middag där nere i favoritrestaurangen i kväll.

Det är bara att fortsätta "suga på karamellen" då vi även idag bjuds på en alldeles strålande sensommardag. Igår regnade det så då kunde D inte avsluta den i förrgår påbörjade häckklippningen och idag veckohandlar hon och då hoppas jag att hon "flexar ut" när hon kommer hem så att vi kan  börja tänka på en riktig myshelg. Det mesta talar för att det blir middag i växthuset även i kväll.
Så här glad är jag när jag parkerar 
utanför favoritrestaurangen.
Häromdagen tog D en riktigt lång skogspromenad med Nelson och Osborne. Det brukar bli nån sån där extra lyxpromenad då och då. Dom är alla tre lika förtjusta vid de tillfällena. Nelson och Osborne dock betydligt tröttare än matte när dom kommer hem.

Härligt med skogspromenad.

Vid hemkomst dånade båda på köksgolvet.


6 kommentarer:

 1. Här var det hela 26 grader under eftermiddagen och termometern på balkongen visar 22 grader just nu. Å om ni har samma temperatur hos er blev det en middag i växhuset. Troligen lär du få avnjuta fler middagar där om man får tro väderprognosen.

  Å "selfien" utanför favo restaurangen är härlig:-)

  Härliga bilder på Ozzy och Nelson, speciellt den sista. Å hur stor Ozzy har blivit. Han växer så det knakar med andra ord.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ikväll var det t o m för varmt att äta middag i växthuset så det blev middag på uteplatsen vid glasverandan. Njutbart även det.

   Ibland råkar även jag komma med på bild.

   Visst är dom goa tillsammans, Nelson och Osborne.

   Radera
 2. Naturligtvis ska man utnyttja sommaren så länge det går! Vi hade högsommar igår. Idag blåser det..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här blåser det oxå friskt idag, men vad gör det när solen lyser från en klarblå himmel.

   Radera
 3. Skogspromenad, det saknar jag! Finns liksom ingen riktig skog i närheten...

  SvaraRadera